RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Drama cumplită după accidentul de la Cozmești: părinţii au murit, copilul se zbate să trăiască, la Neurochirurgie

Doi foşti soţi din Valea Lupului şi-au pierdut viaţa în accidentul îngrozitor de duminică seara, în apropiere de Paşcani. Copilul celor doi, în vârstă de şase ani, se află în stare gravă la Spitalul de Neurochirurgie, după ce a fost aruncat din autoturism, în urma impactului violent. Foştii soţi erau divorţaţi, şi cel mai probabil ar fi petrecut timp împreună de dragul copilului lor. Puştiul de şase ani are şanse să îşi revină, însă va fi marcat toată viaţa de tragedie.

Accidentul mortal a avut loc între localităţile Cozmeşti şi Mogoşeşti Siret, în jurul orei 16. Ovidiu Ştefan şi Oana Vasiliu, împreună copilul lor de şase ani, se aflau într-un autoturism marca Ford Focus, circulând dinspre Roman către Paşcani, pe DJ 208. La un moment dat, şoferul unui autoturism Rover cu numere de înmatriculare de Botoşani, care circula în sensul opus de mers, a încercat să depăşească fără să se asigure un Volkswagen Touran.

Autoturismul Rover s-a izbit violent de Fordul în care se aflau soţii Vasiliu, iar copilul celor doi a fost proiectat prin parbriz din maşina care s-a răsturnat pe câmp. Copilul a fost transportat de urgenţă cu elicopterul la Spitalul “Sfânta Maria” din Iaşi, întrucât prezenta un traumatism cranio-cerebral sever, în timp ce mama lui a fost dusă la “Spitalul Municipal Paşcani”, unde a murit în scurt timp. Ovidiu Ştefan Vasiliu a murit pe loc în urma impactului cu celălalt autoturism, fiind constatat decesul la faţa locului.

În schimb, pasagerii din Rover au scăpat mai uşor din teribilul accident: şoferul a suferit un traumatism al coloanei cervicale şi o plagă la piciorul stâng, fiind transportat la Spitalul din Paşcani, iar pasagerul din dreapta, cel care a sunat la 112, nu a fost examinat de medici la faţa locului, acesta prezentându-se ulterior singur la spital. Aseară, starea copilului familiei Vasiliu era critică. “Este intubat, are leziuni, răni grave, îi oferim toată atenţia noastră ca să îşi revină”, ne-a spus prof. dr. Lucian Eva, managerul Spitalului de Neurochirurgie Iaşi.

  

Cei doi soţi, Ovidiu Ştefan şi Oana Vasiliu erau divorţaţi de ceva timp, după cum ne-au spus cunoştinţe ale celor doi. Femeia locuia cu băiatul ei, în Valea Lupului şi lucra la Fiterman Pharma. De altfel, deocamdată, nu se ştie unde mergeau cei doi, cu maşina Ford Focus, pe care de regulă o conducea ea. Ieri, apropiaţi ai familiei au postat multe mesaje de condoleanţe pe pagina lor de Facebook.

ziaruldeiasi.ro

Related posts

Tineri sancționați pentru că au folosit accesoriile dintr-un parc de joacă, fără a respecta limita de vârstă

Marius Parteni

Măsuri de ordine și protecția la manifestările tradiționale de la Ruginoasa

Teona Gherasim

Mesajul EMOŢIONANT transmis de fostul şef al Poliţiei Ieşene către colegii săi: “Sunt convins că veţi fi discipolii oneşti ai adevărului”

Redacția
Încarcă...