RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Două posturi de recenzare a traficului rutier amplasate la ieșirea din Pașcani spre Blăgești

Astăzi a fost demarat recensământul traficului rutier. Acțiunea are loc  în toată țara și este inițiată de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România. Două posturi în care se desfășoară recensământul de circulație rutieră, sunt amplasate la ieșirea din Pașcani spre Blăgești pe ambele sensuri.

Acestea sunt semnalizate prin jaloane  pe care sunt montate plăcuțe cu numărul postului.20 aprilie este prima zi în care mașinile sunt numărate în toată țara. Acțiunea are loc o dată la cinci ani, la recomandarea comisiei Economice pentru Europa a Organizației Națiunilor Unite, şi are drept scop determinarea repartiţiei şi evoluţiei în timp a traficului de vehicule de marfă şi persoane, pe reţeaua de drumuri publice interurbane din România, precum şi stabilirea gradului de solicitare a traficului. Vor fi monitorizate următoarele tipuri de vehicule: biciclete şi motociclete, autoturisme, microbuze, autocamionete şi autospeciale până la 3,5 tone, autocamioane şi derivate cu două, trei şi patru axe, autovehicule tip TIR, autobuze, tractoare, autocamioane cu remorcă şi vehicule cu tracţiune animală

 Înregistrările de trafic vor fi realizate pe reţeaua de drumuri publice conform următorului calendar: 20 şi 28 aprilie, 13 şi 17 mai, 2, 14 şi 22 august, 8 octombrie, 11 şi 14 noiembrie.

  

 Recensământul va fi realizat de angajaţii CNADNR, pe drumurile naţionale, respectiv de cei ai direcţiilor de drumuri judeţene şi comunale, pe rutele din competenţă.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Licitație importantă de 4 milioane lei la Primăria Pașcani

Marius Parteni

Tăierea copacilor din centrul Municipiului Pașcani a avut acordul Ocolului Silvic Pașcani! Acțiunile sunt înregistrate în aplicația Sumal 2.0

Răzvan Grecu

Primăria angajează expert pentru a verifica o investiţie de-a lui Crăciunescu

Răzvan Grecu
Încarcă...