NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Două petreceri de botez, întrerupte de poliţişti. Organizatorii au fost amendaţi

Două petreceri de botez au fost întrerupte de poliţişti, la sfârşitul săptămânii trecute, iar organizatorii au fost amendaţi de poliţişti, a declarat, luni, presei, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul Georgiana Moşu.

Duminică, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Gârcina au fost sesizaţi cu privire la organizarea unei petreceri de botez în incinta unei locuinţe din localitatea Bodeşti.

‘Echipajul de poliţie s-a deplasat la faţa locului, fiind identificate 8 persoane. Au fost aplicate sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea măsurilor de protecţie sanitară stabilite de Legea 55/2020, în valoare totală de 11.000 de lei, iar evenimentul a fost oprit’, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Un eveniment de mai mare anvergură a fost oprit de poliţişti în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un local din Piatra-Neamţ.

  

‘Poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ s-au sesizat din oficiu cu privire la organizarea unui eveniment privat (botez) în incinta unui local public din municipiul Piatra Neamţ, la care participau aproximativ 150 de persoane. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Neamţ şi jandarmii, evenimentul fiind întrerupt de forţele de ordine’, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020, atât organizatorul evenimentului cât şi administratorul localului public au fost sancţionaţi contravenţional de poliţişti cu amenzi în sumă totală de 10.000 lei. 

radio iasi

Advertisements

Related posts

Eliberat din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi, s-a întors după 3 ore de libertate. Cum a reuşit bărbatul

Redacția

Becurile clasice, interzise la vânzare în România

Redacția

România ar putea trece la un alt nivel privind dotările armatei! Investiții uriașe în armament

Redacția
Încarcă...