NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Două persoane au ajuns la spital în stare gravă după ce locuinţa lor a fost cuprinsă de un incendiu

O femeie şi un bărbat, ambii de 86 de ani, au fost transportaţi la spital după ce locuinţa lor de pe strada Doboşari din municipiul Botoşani a luat foc, a anunţat, miercuri dimineaţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Dorina Lupu.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost predat la spital în curs de resuscitare de către echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD ajuns la faţa locului.

“Incendiului a izbucnit într-o anexă şi s-a extins la locuinţă. Un trecător a observat flăcările şi a solicitat sprijin, susţinând că arde o anexă. Apelul s-a înregistrat puţin înainte de ora 3,00. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu două autospeciale cu apă şi spumă”, a afirmat Lupu.

Ea a precizat că, după efectuarea recunoaşterii, s-a constatat că ardea şi veranda locuinţei care era lipită de anexă, în casă fiind un fum gros. Întrucât nu exista nimeni care să ofere informaţii despre proprietari, pompierii au început să caute posibile persoane surprinse în interior, concomitent cu acţiunea de stingere. Cei doi soţi au fost descoperiţi într-una dintre camere. Până la sosirea echipajelor de prim-ajutor, salvatorii au început manevrele de resuscitare. Cauza probabilă a incendiului o constituie un scurtcircuit electric. 

  

ZIARUL DE IASI

Advertisements

Related posts

Apă caldă și căldură pentru pășcăneni, începând de astăzi

Ema Roman

Francezii nu mai construiesc padoc în Pașcani, ci la Moțca

Ema Roman

Patrupede executate fără milă, cu focuri de armă la depozitul de gunoi. Poliția sesizată de Actualitatea Tv despre aceste atrocități

Marius Parteni
Încarcă...