RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Două parcuri de retail din Iaşi şi Paşcani, tranzacţionate la pachet cu alte centre din ţără

Două parcuri de retail din Iaşi şi Paşcani fac parte dintr-o tranzacţie de aproape 220 de milioane de lei. Cu această ocazie ele vor fi rebranduite sub marca M Park.

Cele două proprietăţi au făcut parte din tranzacţia finalizată în luna decemebrie 2023 dintre Mitiska şi LCP Group, parte a M Core, care a devenit cel mai mare proprietar de parcuri comerciale din România, cu 25 de parcuri de retail.

Unde este situate M Park în Iaşi

În municipiul Iaşi, parcul de retail situat în zona Tudor Vladimirescu, cu o suprafaţă de 11.000 mp unde se află magazine precum Flanco, Jysk, KIK, Pepco şi Maxi Pet, alături de supermarketurile Kaufland şi Lidl. Parcul de retail are o parcare de 500 de locuri şi a fost deschis în anul 2014. La Paşcani, centrul comercial are o suprafaţă de 7.500 mp, deschis în 2017, pe str. Moldovei. Printre chiriaşi se numără Kaufland, Pepco, Flanco, Deichmann, Takko şi TXM.

Într-un comunicat de presă se anunţă că M Core anunţă lansarea „Square 7 part of M Core”, un joint venture strategic între M Core şi Square 7 Properties, creând astfel o nouă platformă de management pentru portofoliul M Core din România, format din 25 de parcuri de retail. Iniţiatorii acesteia sunt Sebastian Macdonald-Hall şi James Fife, în calitate de Co-CEO ai M Core România, şi Clemens Petschnikar, CEO al Square 7 Properties.

  

Cine ca conduce operaţiunile M Park

„Square 7, part of M Core” va fi condusă de unul dintre cei mai experimentaţi profesionişti ai industriei imobiliare din România, Clemens Petschnikar, cu peste douăzeci de ani de expertiză în managementul dezvoltării imobiliare de retail din România. Echipa dedicată, specializată în gestionarea activelor şi facility management, contabilitate, închirierea şi dezvoltarea proprietăţilor va oferi servicii de excepţie partenerilor şi chiriaşilor. Fiind cel mai mare proprietar de parcuri comerciale din România, M Core gestionează un portofoliu de 25 de proprietăţi situate strategic, închiriate integral şi certificate BREEAM, subliniind angajamentul companiei faţă de calitate şi durabilitate.

Clemens Petschnikar va asigura tranziţia optimă a proprietăţilor către brandul M Park. Cu peste 150.000 de vizitatori zilnic în portofoliul din România, angajamentul nostru faţă de management şi dezvoltare rămâne ferm, pe măsură ce intrăm în această nouă fază de extindere a M Core.

continuare pe ziaruldeiasi.ro

Related posts

Ministrul finațelor: S-a făcut recepţia pentru primele două scannere în vamă / Vor fi funcţionale la finele lunii viitoare

Redacția

Guvernul începe din iulie “Loteria bonurilor fiscale”

Redacția

Știai că legea te împiedică să dai bacșiș taximetriștilor?

Redacția
Încarcă...