NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Două localități din zona Pașcaniului nu au depus situația inventarierii terenurilor agricole la OCPI

Judetul Iasi este pe cale sa finalizeze situatia inventarierii terenurilor agricole, procedura demarata acum cativa ani in baza Legii 165 pe 2013. In prezent au mai ramas doar trei localitati din cele 98 ce nu au reusit inca sa depuna documentatia la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI).

Aceste localitati sunt Victoria, Valea Seaca si Siretel, insa conform autoritatilor judetene situatia va fi clarificata la inceputul saptamanii urmatoare. „Au mai ramas trei localitati, insa credem ca la inceputul saptamanii viitoare totul va fi gata. Cei de la Victoria si Valea Seaca au promis ca vor finaliza maine (astazi – n.r.) situatia, iar cei de la Siretel cel tarziu saptamana viitoare. Am discutat si cu ei si au spus ca vor finaliza documentatia pentru a o trimite la Oficiul de Cadastru. Avem convocata o sedinta a Comisiei Judetene de Fond Funciar unde i-am invitat pe toti cei implicati pentru a clarifica situatia si pentru a definitiva lucrurile”, a spus prefectul Dan Carlan.

sursa www.bzi.ro

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Primarii din comunele învecinate Pașcaniului au investit în rețele de apă-canal bani europeni și guvernamentali, obținuți pe cont propriu:„Dacă așteptam să vină ApaVital cu investițiile nu aveam nimic făcut”!

Răzvan Grecu

Românii de pretutindeni și-au dat întâlnire la festivalul de „Datini și Obiceiuri” de la Tătăruși (Galerie Foto)

Marius Parteni

Începe modernizarea unui drum județean din zona Pașcani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site