NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Două firme vor să modernize străzile din Pașcani! Contractul este de peste 120.000 euro

Recent, Primăria municipiului Pașcani a demarat o procedură pentru proiectare și execuție de lucrări în cadrul obiectivului „Modernizare str. Vasile Alecsandri”.

Prevederea bugetară a licitației este de 601.464 lei, fără TVA, aproape 127.000 euro. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare. La licitație s-au înscris două societăți: Conrec SRL și Regio Construct Proiect SRL-D. Prima societate are sediul social în județul Timiș și este controlată de către Vicențiu Cornel Fîntînă. Cifra de afaceri este modestă, de aproape 700.000 lei. A doua societate are sediul social în municipiul Iași și este controlată de doi asociați: Narcis Butnariu și Ionuț Bogdan Pavîl. Și în acest caz, cifrele financiare nu sunt strălucite. Anul trecut, cifra de afaceri a fost de 407.725 lei, cu niciun angajat.

  

Nici jumătate de kilometru

Firma care va câștiga licitația va trebui să modernizeze o porțiune de drum de nici jumătate de kilometru.

„Strada Vasile Alecsandri asigură legătura între două străzi principale – strada Gării și strada 1 Decembrie 1918, având lungimea de 464 mp, parțial – 105 m din strada Gării cu îmbrăcăminte asfaltică degradată și pietruită cu îmbrăcăminte din balast și piatră spartă cu suprafețe pronunțat denivelate (gropi), pe restul lungimii. Stradă în rambleu cu traseu în palier format din două aliniamente racordate prin curbe succesive, fără declivitate pronunțată. Spațiile laterale prevăzute pentru parcări sunt cu îmbrăcăminte din balast și piatră spartă cu suprafața denivelată (gropi). Strada nu dispune de amenajări pentru colectarea și evacuarea apelor pluviale. Nu există particularități de relief care să impună procese de modelare a suprafeței terenului pentru asigurarea condițiilor de siguranță în exploatare”, se arată în caietul de sarcini.

sursa www.bzi.ro 

Advertisements

Related posts

Un an plin de nereguli la primăriile din judeţ

Redacția

Bazinul de înot, un proiect blocat din incompetența primarului!

Marius Parteni

Contoarele de apa de la Prest Serv Apa Pascani au fost verificate de inspectorii de la Metrologie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site