RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Două accidente şi patru victime, în județul Iași! Un motociclist a intrat într-un cap de pod

În cursul dimineţii de miercuri, 1 iulie 2020, un accident rutier a avut loc în localitatea ieşeana Sineşti. Conform informaţiilor de ultimă oră, motociclistul a intrat într-un cap de pod. Accidentul rutier a avut loc pe fondul neatenţiei, şoferul a pierdut controlul motocicletei şi a intrat într-un cap de pod din localitatea mai sus menţionată. Momentan nu se cunoaşte starea de sănătate a victimei. La faţa locului au intervenit poliţiştii rutieri şi un echipaj de prima ajutor.

Încă un accident rutier în Iaşi, de această dată cu trei persoane rănite

În cursul dimineţii de miercuri 1 iulie 2020, în jurul orei 7, un alt accident rutier a avut loc în localitatea Trifeşti din judeţul Iaşi. Se pare că un autoturism să răsturnat. Şoferul a pierdut controlul volanului, iar în urma accidentului a rezultat rănirea a trei persoane. Momentan nu se cunosc cu exactitate cauzele producerii accidentului, dar la faţa locului au ajuns poliţiştii rutier care au deschis o anchetă în acest sens. La faţa locului şi-a făcut apariţia şi un echipaj de prim ajutor care le-a acordat victimelor îngrijirile medicale aferente.

BZI

Related posts

Cum evita unii soferi taxa de prima inmatriculare: Numerele de Ungaria ce te pot baga la inchisoare

Redacția

Rețea de skimmeri români, descoperită de DIICOT. Hoții furau datele cardurilor bancare ale victimelor cu ajutorul telefoanelor mobile

Redacția

Autorul agresiunii de ieri seară nu va fi cercetat penal! Iată ce le-a spus polițiștilor!

Marius Parteni
Încarcă...