NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Dosar de moarte suspectă după decesul unui fost polițist din Pașcani

Un fost polițist din Pașcani a decedat în condiții suspecte. Două săptămâni a stat internat în spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Moartea sa este acum anchetată de criminaliști.

 

Fostul polițist Gabriel Ciopraga a fost găsit în dimineața zilei de 15 aprilie în curtea casei din cartierul vatra. Un vecin l-a văzut căzut în curte și a apelat prin 112 serviciile medicilor. Transportat în Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal Pașcani, a fost ulterior direcționat către Spitalul de Neurochirurgie Iași.

  

Medicii din Pașcani au sesizat că pe corpul fostului polițist erau urme de violențe, fapt pentru care au sesizat polițiștii. În primă fază, Gabriel Ciopraga le-a declarat oamenilor legii că leziunile au fost provocate ca urmare a unei căzături.

Există însă și o altă varinată a acestei întâmplări, tot mai des vehiculată, conform căreia fostul polițist a fost bătut cu o bâtă de baseball. Cu o seară înainte de a fi găsit în curtea casei, Gabriel Ciopraga a avut un conflict cu un individ într-un bar din apropierea catedralei.

Când a plecat spre casă a fost urmărit și bătut. Agresiunea s-a petrecut în curtea casei. După două săptămâni pe patul de spital, fostul polițist a pierdut lupta cu viața. Oamenii legii au dispus necropsia cadavrului și au deschis un dosar de moarte suspectă. Aceste ultime aspecte ne-au fost conformate de purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Gabriel Ciopraga va fi înmormântat astăzi.

Advertisements

Related posts

Caz misterios la Galaţi: Trei persoane au fost găsite moarte într-un apartament

Redacția

61 de sancțiuni aplicate de polițiștii pășcăneni. Bani confiscați,amenzi pentru înjurături în spațiul public

Oana Cordoneanu

Spirit civic: vecinii unei pășcănence au ajutat-o să nu primească amendă

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site