NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Donație de aparatură medicală pentru Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal

 Noi donații pentru Secția de Pediatrie din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Pașcani. Prin implicarea Asociației ”AMA- Zâmbet de copil”, cu ajutorul sponsorilor, în ultimele săptămâni, la unitatea medicală au ajuns materiale sanitare, dar și de construcție, pentru renovarea saloanelor.  

”Susținem Spitalul Municipal de Urgență Pașcani, cu aparatură medicală pentru Secția Pediatrie.Cu ajutorul sponsorului nostru PRISUM, am achitat suma de 25.000 lei pentru RAMPĂ SALĂ DE OPERAȚIE 5 bucăți, OXIGENATOARE 8 bucăți, PRIZE OXIGEN perete 6 bucăți, PRIZE AER COMPRIMAT perete 6 bucăți, ASPIRATOR AER COMPRIMAT, 6 bucăți.
Acestea vor trebui dublate în următoarea perioadă, pentru a acoperi toate saloanele de pe secția PEDIATRIE.Pentru că sănătatea copiilor este prioritatea noastră, vă rugăm să fiți alături de noi și împreună vom schimba destine.Sprijiniți campaniile noastre! Mulțumim tuturor donatorilor!”,
este anunțul Asociației ”AMA- Zâmbet de copil”.

Acțiunea de a veni în ajutorul unității medicale din municipiu, aparține Asociației ”AMA- Zâmbet de copil”, din Iași, care  a inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru a veni în sprijinul Secției de Pediatrie din cadrul Spitalului Municipal Pașcani.

 Cine dorește să doneze, intrați pe pagina de facebook a asociației, pentru mai multe detalii.

Advertisements

Related posts

Alertă! Numărul persoanelor ucise de gripă crește de la o zi la alta

Redacția

Alimente care conţin Omega 3 şi ajută la menţinerea energiei şi a forţei creierului

Redacția

Spitalul Municipal de Urgență a strâns donații cifrate la 130.000 lei! Lista parțială a donatorilor!

Marius Parteni
Încarcă...