NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Doi tineri au furat 9 borduri din șantierul în lucru de la Parcul Municipal Pașcani

 

Parcul Municipal Pașcani este iarăși „victima” aroganțelor unor pășcăneni care nu militează pentru înfrumusețarea orașului.

 

Doi tineri s-au gândit să fure din șantierul în lucru al Parcului Municipal Pașcani borduri din beton și să le transporte, cel mai posibil către locuințele proprii cu ajutorul unui autoturism marca Skoda Fabia. Și-au gândit planul de atac și în plus siguranța lor le-a fost absența camerelor de filmare din acea arie. Ghinionul, însă a fost prezența Poliției Locale care patrula  în acel moment în zonă. Tinerii au fost predați către Poliția Municipală, iar pentru fapta lor riscă o pedeapsă cuprinsă între 1-5 ani închisoare.

„În seara de 18 august 2014, în jurul orelor 20.30, numiții G. A. și C. P. , au fost depistați de agenții Poliției Locale în timp ce încărcau într-un auotturism marca Skoda Fabia, borduri din beton din șantierul în lucru  de la Parcul Municipal, respectiv 9 borduri.  Aceștia au fost predați Poliției Municipiului Pașcani în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 229 din Codul Penal„, ne-a declarat Vasile Avasiloaie, comandantul Poliției Locale.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

POLIȚIȘTII PĂȘCĂNENI AU FOST VIZITAȚI DE ELEVI

Redacția

La cumpăna dintre ani șapte tineri și-au împărțit pumni. Trei dintre aceștia au ajuns pe mâinile medicilor

Teona Gherasim

Bilanț al Poliției Transporturi Ferorviare Iași în primele șase luni ale anului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site