RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Doi polițiști locali, aflați în timpul liber, au readus pe patru roți autoturismul Logan care a lovit o bordură (VIDEO)

Teribilismul tânărului, care vineri 12 aprilie, s-a urcat în stare de ebrietate la volanul mașinii unchiului său, cu care ulterior s-a oprit într-o bordură, putea avea urmări dintre cele mai grave. Poliția Locală a furnizat astăzi imaginile cu mașina care a trecut cu viteză pe lângă parcul din spatele magazinului Riama, a făcut dreapta timp în care una din pasagere voia să coboare din mers. Mașina s-a răsturnat ulterior pe o parte, rămânând în această poziție timp de câteva zeci de secunde.

Norocul pasagerilor din autoturism a fost doi polițiști locali, aflați în timpul liber. Ei au fost primii care au ajuns lângă mașină și au împins-o, iar în acest fel au adus-o pe patru roți.    

Reamintim faptul că vineri, în jurul orei 14.00, un autoturism marca Logan s-a ciocnit violent de o bordură, la intersecția străzii „Izvoarelor” cu strada „Mihai Eminescu”, din spatele magazinului Riama, zona Vale.

  

Potrivit martorilor oculari, cel aflat la volan, Marius Dogan, în vârstă de 28 de ani, din localitatea Dumbrava, ar fi pierdut controlul volanului pe fondul vitezei excesive, lovindu-se frontal de marginea bordurii.

Altături de tânăr, care potrivit martorilor nici măcar nu ar poseda permis de conducere, se mai aflau încă două femei în vârstă, rude ale acestuia. Una dintre ele s-a speriat de comportamentul impulsiv al șoferului, drept pentru care a deschis portiera din spate, pentru a coborâ din mașină.

Acest lucru pare să-l fi enervat la culme pe tânăr, care, în loc să frâneze, a apăsat pedala de accelerație, încercând să vireze la dreapta. Apoi a evitat la limită coliziunea cu un alt autoturism, parcat regulamentar, drept pentru care mașina s-a ciocnit frontal de marginea bordurii, răsturnându-se pe o parte.

{flv}diverse/accident riama1{/flv}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Mandat de executare a pedepsei de 4 ani închisoare, emis de Judecătoria Pașcani

Redacția

Şofer cu alcoolemie de 3,5 la mie, arestat la Iași

Redacția

Electricienii ucişi în apartamentul din Oneşti au suferit un “accident de muncă mortal”. Ce spune raportul ITM

Redacția
Încarcă...