NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Doi frați care nu s-au întors de la joacă, dați dispăruți. Din păcate, unul a fost găsit înecat

Doi copii de 14 ani au fost dați dispăruți ieri, în județul Brașov, după ce au plecat de acasă să se joace, în satul Bogata Olteană, şi nu s-au mai întors. În urma căutărilor, unul dintre minori a fost găsit înecat, celălalt fiind în continuare dispărut.

Ieri seară, în jurul orei 18, părinții au cerut ajutorul polițiștilor după ce copiii lor, în vârstă de 14 ani, din satul Bogata Olteană, comuna Hoghiz, judeţul Brașov, au plecat în sat la joacă și nu s-au mai întors.

În urma căutărilor disperate, unul dintre cei doi minori a fost găsit în albia râului Olt, acesta fiind preluat de un echipaj medical și transportat la spital. Din păcate, în această dimineaţă medicii au fost nevoiţi să îi declare decesul. În continuare, poliţia îl caută pe cel de-al doilea minor, care este în continuare dispărut.

observator.tv

Advertisements

Related posts

Acțiune a polițiștilor pășcăneni. Șofer depistat în Miroslovești cu o alcoolemie de 0,64 mg/l

Redacția

Poliția în control în piețele și magazinele din municipiu și târgurile din zona Pașcaniului. Zeci de agenți economici și vânzători ambulanți controlați.101 sancţiuni contravenţionale aplicate

Redacția

Judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție au respins excepțiile inculpaților din dosarul „AgroComplex”: s-a dispus începerea judecății!

Răzvan Grecu
Încarcă...