RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Doi francezi uciși într-un incident armat, într-o stațiune turistică din Grecia. Atacatorul s-a sinucis

Două persoane au fost împușcate mortal într-un incident armat care a avut loc duminică în apropierea unui hotel de pe insula grecească Corfu. Pentru că urma să fie dat afară din apartamentul în care locuia, un bărbat de 67 de ani a deschis focul și a ucis-o pe proprietară și pe un alt vecin. Ulterior, atacatorul s-a sinucis, scrie presa locală.

„Am fost informaţi că în apropierea unui hotel s-au tras focuri de armă la ora 11:30 (08:30 GMT)”, a declarat sursa citată, la Atena. “Potrivit primelor informaţii de care dispunem, două persoane au fost ucise. Acest fapt urmează să fie confirmat de către medicul legist”, a adăugat sursa, care a menţionat că incidentul s-a produs în staţiunea balneară Dasia.

După o ceartă cu proprietara care urma să-l dea afară din apartament, bărbatul a scos un pistol și a împușcat-o atât pe ea, cât și pe un alt vecin care venise să îi ia apărarea femeii. Cei doi erau francezi stabiliți în Grecia.

Imediat după incident, atacatorul s-a întors în apartamentul său, s-a încuiat în interior și s-a sinucis.

  

Potrivit sursei citate, deocamdată nu este clar dacă amenințarea cu evacuarea a fost cauzată de neplată sau de comportamentul bărbatului.

digi24

Related posts

Persoană găsită rătăcind pe străzile din Suceava. O cunoașteți?

Alexandra Enea

Percheziții în Pașcani la persoane bănuite de trafic de droguri. Tânără plasată sub control judiciar, doi tineri reținuți

Redacția

Un tânăr din Mircești se află în arest preventiv timp de 30 de zile, după ce a accidentat mortal doi bărbați! Filmul ororii!

Teona Gherasim
Încarcă...