NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Doi elevi din Pașcani și echipa de fete rugby de la Colegiul „Unirea”, alături de antrenorul Neculai Tarcan au fost premiați la Iași în cadrul Galei de Excelență organizată de ISJ Iași

Gala Excelenței în Educație, cel mai important eveniment organizat anual de ISJ  a avut loc în perioada 19-20 noiembrie la Iași. Evenimentul este dedicat recunoașterii publice a performanței elevilor și a profesorilor cu rezultate deosebite la olimpiadele internaționale și naționale, dar și la concursurile de marcă, internaționale și naționale.

 

Printre ei s-au numărat și pășcăneni. Elevul olimpic la matematică Cristian Vântur de la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu”, Emanuela Nina Buzatu, Colegiul Tehnic CF „Unirea” care a  obținut mențiune la olimpiada disciplinelor economice, faza națională și echipa de fete rugby antrenată de profesorul Neculai Tarcan, tot de la Colegiul „Unirea” pentru că au câștigat locul I la Olimpiada Sportului Școlar. Au fost răsplătiți cu diplome, cărți și bani.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements

Related posts

Motivarea elevilor prin intermediul jocurilor educaționale și a noilor tehnologii

Redacția

CP: Patru elevi de la Colegiul Sadoveanu au participat la un proiect intitulat „Un început pentru tinerii antreprenori sociali” care s-a desfășurat în Turcia (FOTO)

Redacția

Sute de elevi la concursul de matematică „Speranțe olimpice ”. Vezi rezultatele!

Irina Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site