NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Doi bărbați au fost reținuți de polițiști pentru că ar fi omorât trei câini

Doi bărbați dintr-o comună din județul Bihor au fost reținuți de polițiști deoarece sunt bănuiți că au omorât mai mulți câini. Anchetatorii au deschis un dosar penal care vizează infracțiunea de ucidere a câinilor fără drept.

Potrivit IPJ Bihor, trei câini au fost omorâți sâmbătă într-un bazin subteran din beton situat la ieșirea din localitatea bihoreană Berechiu. Luni, polițiștii Secţiei nr.9 de Poliţie Rurală Cefa au identificat un bărbat de 69 de ani și un tânăr de 20 de ani. Ambii sunt din comuna Sânnicolau Român și sunt bănuiți de comiterea faptelor.

Polițiștii i-au reținut pe cei doi bărbați, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Dosarul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, care face cercetări sub aspectul comiterii a trei infracțiuni de „ucidere a câinilor fără drept”.

  

digi24.ro

Advertisements

Related posts

Cauciucurile de iarnă, obligatorii de la 1 noiembrie. Costel Spânu: ”Utilizarea cauciucurilor de iarnă nu este condiționată de o anumită perioadă de timp, ci doar de starea carosabilului”

Răzvan Grecu

Mandat de executare a pedepsei de 4 ani închisoare, emis de Judecătoria Pașcani

Redacția

Atentie, nu mai ai voie sa iti pui numarul asta la masina! Acestea sunt placutele auto interzise de MAI! Ce combinatii nu ai voie sa alegi pentru masina ta

Redacția
Încarcă...