RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Documentele pentru obținerea șomajului tehnic se pot depune, din astăzi, prin aplicația aici.gov.ro

Documentele necesare pentru obținerea șomajului tehnic pot fi depuse, începând de astăzi, prin aplicația aici.gov.ro, transmite Ministerul Muncii. 

“Documentele necesare pentru obținerea șomajului tehnic vor fi transmise, începând de vineri, 1 mai 2020, prin Registratura electronică pusă la dispoziție de Guvernul României prin Autoritatea pentru Digitalizarea României, aici.gov.ro/home.

Transmiterea documentelor prin Registratura electronică va asigura procesarea mai rapidă a documentelor, o evidență mai bună a actelor transmise și va facilita accesul la formularele ce trebuie completate.

De asemenea, cererile vor fi editate în format inteligent pentru a ajuta angajatorii să calculeze indemnizația solicitată și vor fi limitate erorile cu privire la datele firmei, numărul contului bancar, CNP, etc.

  

Menționăm că prin aplicația aici.gov.ro vor fi transmise atât documentele pentru plățile făcute prin Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), cât și pentru cele care sunt gestionate de Ageția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială (ANPIS)”, potrivit Ministerului Muncii.

DIGI24

Related posts

S-au stabilit tarifele de referinţă pentru poliţele RCA

Redacția

Cum poti avea pensie daca lucrezi “la negru” sau nu muncesti deloc

Redacția

Plafonarea adaosului comercial la unele alimente de bază ar putea fi prelungită și după 1 noiembrie

Redacția
Încarcă...