NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Documentele pentru obținerea șomajului tehnic se pot depune, din astăzi, prin aplicația aici.gov.ro

Documentele necesare pentru obținerea șomajului tehnic pot fi depuse, începând de astăzi, prin aplicația aici.gov.ro, transmite Ministerul Muncii. 

“Documentele necesare pentru obținerea șomajului tehnic vor fi transmise, începând de vineri, 1 mai 2020, prin Registratura electronică pusă la dispoziție de Guvernul României prin Autoritatea pentru Digitalizarea României, aici.gov.ro/home.

Transmiterea documentelor prin Registratura electronică va asigura procesarea mai rapidă a documentelor, o evidență mai bună a actelor transmise și va facilita accesul la formularele ce trebuie completate.

De asemenea, cererile vor fi editate în format inteligent pentru a ajuta angajatorii să calculeze indemnizația solicitată și vor fi limitate erorile cu privire la datele firmei, numărul contului bancar, CNP, etc.

Menționăm că prin aplicația aici.gov.ro vor fi transmise atât documentele pentru plățile făcute prin Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), cât și pentru cele care sunt gestionate de Ageția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială (ANPIS)”, potrivit Ministerului Muncii.

DIGI24

Advertisements

Related posts

Cum se împart cele 80 de miliarde de euro pe care le primește România de la Uniunea Europeană

Redacția

Firma Electroputere VFU Paşcani a raportat pierderi masive

Redacția

Pantaloni scurți de la Nouamoda.com pentru o ținută lejeră de vară

Redacția
Încarcă...