NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Doctorii lui Maradona vor fi judecați pentru neglijență criminală și riscă până la 25 de ani de închisoare

Personalul medical care l-a îngrijit pe fostul fotbalist Diego Maradona, decedat în 2020, va fi judecat pentru neglijență criminală, informează BBC.

Un judecător a dispus deschiderea procesului după ce o echipă medicală a descoperit că tratamentul fostei legende a Argentinei a fost plin de “deficiențe și neregularități”.

Maradona a murit în noiembrie 2020 după ce a suferit un atac de cord în locuința lui, la vârsta de 60 de ani. Fostul fotbalist se recupera după o operație pentru îndepărtatea unui cheag de sânge la creier.

Advertisements

Diego Maradona a murit la 60 de ani. Sursa foto: Profimedia Images

Advertisements
  

Diego Maradona a murit la 60 de ani. Sursa foto: Profimedia ImagesDiego Maradona a murit la 60 de ani. Sursa foto: Profimedia ImagesDiego Maradona a murit la 60 de ani. Sursa foto: Profimedia ImagesDiego Maradona a murit la 60 de ani. Sursa foto: Profimedia ImagesDiego Maradona a murit la 60 de ani. Sursa foto: Profimedia ImagesDiego Maradona a murit la 60 de ani.  » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Tânăr de aur în șahul ieșean

Redacția

Șahiști din Pașcani pe podium la Cupa Palas a Municipiului Iași

Redacția

Italia a câștigat EURO 2020 după penalty-uri. Portarul Gigio Donnarumma – eroul unui meci dramatic. Anglia a plătit ”păcatul” penalty-ului inventat din semifinale

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site