RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Doar un singur candidat s-a înscris la concursul de director al CLP Ecoserv SRL

Astăzi a fost ultima zi de depunere a candidaturilor pentru funcția director al societății CLP Ecoserv SRL. Termenul limită a fost ora 12.00, iar dosarele trebuiau să fie depuse la registratura Primăriei Municipiului Pașcani.

La concurs și-a depus candidatura o singură persoană. Este vorba despre Dumitru Chiuariu, actualul director interimar al societății amintite. Întreaga procedură va fi asistată de un expert independent și anume societatea: Fox Management Consultants.

Etapele de desfăşurare ale procesului de recrutare şi selecţie sunt următoarele:

  • Evaluarea prealabilă a dosarelor de candidatură care alcătuiesc lista lungă
  • Evaluarea finală a candidaţilor selectaţi în lista scurtă. Interviul.

Pentru a participa la acest concurs, cei interesați trebuiau să îndeplinească o serie de condiții. Să fie absolvenți de studii superioare de lungă durată, să cunoască limba română, să aibă capacitate deplină de exercițiu, să nu aibă înscrieri în cazierul fiscal și judiciar, să aibă o experiență relevantă în domeniul managementului și consultanței, să nu fi fost destituit dintr-o funcție publică sau să nu fi încetat contractul individual de muncă pentru motive imputabile salariatului în ultimii 3 ani și să aibă experiență în domeniile care oglindesc activitatea societății.

  

Dosarul de înscriere trebuia să cuprindă în mod obligatoriu următoarele documente:

  • copia actului de identitate;
  • copia diplomelor de studii;
  • curriculum vitae
  • Documente/adeverință în original din care rezultă experiența în administrarea /managementul unor societăți comerciale, inclusiv din sectorul privat.
  • Copie carnet de muncă și extras revisal sau adeverință după caz.
  • Cazierul judiciar Cazier fiscal
  • Adeverinţa medicală care atestă starea de sănătate corespunzătoare

După analiza dosarelor, expertul independent va întocmi o listă scurtă din care comisia numită de primar va selecta pe cel care va ocupa funcția de administrator al CLP Ecoserv SRL. Din această comisie fac parte trei funcționari publici: Costel Beciu, Marius Vlad și Ana Grigoraș.

Related posts

Medicina de urgență, în atenția Consiliului Județean

Redacția

Dezbatere publică privind tăierea copacilor din Pașcani. Doi puieți plantați sau zece arbuști, pentru fiecare arbore tăiat

Oana Cordoneanu

Păşcănenii în audienţă la primar

Redacția
Încarcă...