RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Regional

DNA trimite în judecată doi inspectori de la Antifraudă din Suceava

Procurorii DNA – Serviciul Teritorial Iaşi au trimis în judecată doi inspectori din cadrul Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală Suceava, acuzaţi că au cerut bani de la un om de afaceri, pentru a nu-l penaliza după ce au fost descoperite mai multe nereguli la o firmă administrată de acesta. 

Potrivit unui comunicat al DNA transmis Agerpres, Alexandru Rebenciuc a fost trimis în judecată, în stare de arest la domiciliu, pentru comiterea infracţiunilor de luare de mită în formă continuată și fals intelectual în formă continuată. De asemenea, a fost trimisă în judecată, în stare de libertate Alexandra Evelina Volf pentru comiterea infracţiunilor de fals intelectual în formă continuată şi abuz în serviciu. DNA susţine că, în perioada 12 mai 2021 – 30 iunie 2021, Alexandru Rebenciuc ar fi pretins pentru sine şi pentru colaboratoarea sa, Alexandra Evelina Volf, diferite sume de bani de la administratorul unei societăţi comerciale, pentru a nu-l penaliza pentru neregulile constatate cu ocazia efectuării unor controale. 

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Iaşi cu propunere de a se menţine măsurile preventive şi asigurătorii dispuse în cauză. Procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Direcţiei Generale Anticorupţie şi a Direcţiei de Operaţiuni Speciale.

rra

  

Related posts

ZIUA COMUNEI MIROSLOVEȘTI, 4 IUNIE 2023 (VIDEO)

Redacția

Viceprimărița din Suceava a câștigat o motocicletă la tombola primăriei. Ce decizie a luat după reacțiile vehemente ale oamenilor

Redacția

Doi hoţi de semafoare, care puteau provoca o tragedie, i-au impresionat pe judecători din Hârlău: „Extrem de sinceri”. Au scăpat de puşcărie

Redacția
Încarcă...