RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

DNA a fost sesizată cu privire la adoptarea hotărârii de redelegare a serviciilor de apă-canal!

Ion Moțatu și Dumitru Popa au decis să apeleze la procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru a demonstra că hotărârea de redelegare a serviciilor de apă-canal către ApaVital a fost adoptată ilegal.După ce în plenul ședinței de luna trecută a Consiliului Local Ion Moțatu a prezentat aleșilor un document din care reieșea că amendamentele Comisiei juridice la proiectul de redelegare a serviciilor de apă-canal au fost falsificate, ieri acesta s-a adresat procurorilor DNA pentru a lămuri aceste aspecte.

  

 

Moțatu a explicat că se aștepta ca aleșii locali să ia o măsură împotriva acestei ilegalități flagrante, însă cum aceștia nu au intreprins niciun demers pentru a-și corecta greșeala s-a adresat justiției.

„La ultima ședință de Consiliu Local am depus un act prin care demonstram că hotărârea 88/2015 a fost adoptată ilegal. Cum nici primarul nici consilierii locali nu au făcut nimic pentru a schimba această situație, Moțatu și Popa au formulat la DNA o plângere penală pentru fapta de abuz în serviciu împotriva primarului Dumitru Pantazi”, a explicat Ion Moțatu demersul său.

Falsificarea amendamentelor Comisiei juridice au creat avantaje societății ApaVital atât în procesul în care Prest Serv Apa solicită suma de 3,5 milioane de lei, contravaloarea serviciilor de epurare, cât și-n relația cu Primăria, unde ApaVital nu a achitat până acum niciun leu în cuantumul redevenței datorate anual.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Pandemia blochează desfășurarea unor evenimente programate pentru luna decembrie

Marius Parteni

Primarul vrea să crească din nou tariful pentru serviciile de salubrizare! Prețul propus este de 17,65 lei/persoană

Răzvan Grecu

Pintilie îi întreabă pe cei din PSD de ce au pierdut alegerile, dacă sunt perfecți?!

Răzvan Grecu
Încarcă...