NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Dispozitive și Consumabile medicale online, pentru spitale, clinici, cabinete și cămine de bătrâni

În ultimii ani, cererea tot mai mare de consumabile medicale de calitate a fost determinată de modul cum au evoluat cunoștințele medicale și tehnologice. Profitabilitatea multor companii depinde cu siguranță de capacitatea lor de a dezvolta produse superioare. Cele mai mari piețe de export în prezent pentru echipamente și consumabile medicale sunt Canada, Olanda și Japonia.

Printre produsele majoritare medicale și chirurgicale se află seringile, acele hipodermice, consumabilele chirurgicale, pansamentele chirurgicale și dispozitivele ortopedice. La noi în țară există furnizorul de consumabile medicale AllMed, care comercializează o gamă variată de consumabile medicale necesare medicilor, din care fac parte:

 • Ace medicale unică folosință, seringi, ace hipodermice
 • Ace sutură chirurgicală, ace vacutainer, sering luer slip, seringi luer lock
 • Ace recoltare, ace recoltare tip fluturaș, cateter
 • Pansamente speciale, leucoplast, plasturi, comprese sterile, fașă tifon sau bumbac
 • Electrozi, hârtie EKG EEG ECO, geluri EKG ECO, role medicale
 • Butelie de oxigen, balon Ruben, pipe Guedel și Berman, dispozitive de respirație
 • Măști chirurgicale, bonete medicale, halate chirurgicale, mănuși de examinare, husă protecție pat, etc.

Printre produsele comercializate online se numără și echipamente medicale, produse avansate din punct de vedere tehnic. Desigur, există și produse cu tehnologie mai scăzută, ca de exemplu mănușile de examinare, acoperitorii de pantofi, tifonul și alte produse care mențin un mediu de protecție eficient, la costuri reduse.

Există produse pentru secțiile de chirurgie generală, ginecologie, oftalmologie sau cardiovasculară toracică. Acestea pot fi de marcă Hartmann sau Prima, care sunt cunoscuți drept producători foarte mari. Din gama de produse fac parte:

 • Set angiografie, set cezariană, set neurochirurgie, set artroscopie
 • Se ORL, set oftalmologie, set de naștere, set chirurgie spinală.

Testele și analizele de laborator reprezintă o componentă esențială a medicinii; informațiile valoroase obținute cu ajutorul acestora ajută medicii să stabilească un diagnostic, să aleagă un tratament eficient și să monitorizeze boala. Asistenții medicali și alți angajați din spitale (laboranți) au nevoie în mod frecvent de consumabile speciale. Este vorba despre consumabile pentru laboratoarele medicale care se găsesc în magazinul online AllMed.ro:

 • Accesorii recoltare, adaptor microperfurzor vacutainer steril, coprocultor
 • Lame microscop, lamele microscop, pipete, eprubete, cutii Petri, vârfuri pipete
 • Tuburi Eppendorf, exudate, consumabile preanalitice, tuburi Falcon, urocultor.

Acestea sunt de marcă EuroMed, Prima, MasterLab, Demophorius, Syntesys.

Alte produse importante în spitale și clinici sunt dezinfectanții, pentru că astăzi, după cum se știe, există probleme majore privind transmiterea infecțiilor în mediul spitalicesc. Aceste probleme includ apariția unor microorganisme rezistente la antibiotice. Pentru a se preveni infecțiile există o gamă variată de dezinfectanți, care se găsesc pe AllMed.ro: dezinfectanți medicali, dezinfectanți suprafețe, dezinfectanți pentru instrumentar (tip granule, benzi, lichid sau pudră), dezinfectanți tegumente (sub formă de lichid sau gel). Aceștia sunt de marcă Prima, Ecolab, Schulke, Anios, Gigazyme, Aspirmatic, Rotasept.

Pentru blocul operator și sectorul de chirurgie sunt necesare produse speciale de tipul câmpurilor chirurgicale sterile și nesterile, care se pot cumpăra online de pe AllMed.ro:

 • Câmpuri chirurgicale clasice, simple, speciale, câmpuri turban, câmpuri toracice sau epidurale, câmpuri pentru genunchi, câmpuri chirurgicale acoperire masă
 • Câmpuri autoadezive, cu orificiu, câmpuri autoadezive ranforsate, câmp bistratificat intervenție maxilo-facială
 • Seturi chirurgicale, seturi de chirurgie generală, seturi cardiovasculare și toracice.

Pentru cei care doresc produse ortopedice de marcă, recomandăm acest site online care dispune de  produse și consumabile medicale, diferite echipamentepentru tratamentele ortopedice, care sunt sigure, eficiente, durabile: aparate de mers, bastoane, cărucioare, rolator, cârje, cadru de mers, cotiere, centuri ortopedice, manșete elastice, gleznieră, genunchiere, vată specială ortopedică, bandaje din tifon, bandaje din bumbac, bandaje kinesiologice, bandaje tubulare, bandaje elastice autoadezive, fașă și multe altele.

Produsele medicale sunt de marcă, sunt din gama unor producători cunoscuți: Ecolab, Vetro Design, Schulke, Maternea, EuroMed, Eva Natura, GreenLine, Missena, Mastercare, Hartmann, Octamed, Prima, Roosin, etc.

Magazinul online AllMed.ro are și o mare diversitate de produse sigure, de calitate, pentru mame și bebeluși, cum sunt produsele de îngrijire:

 • Batistuțe igienice uscate, batistuțe universale
 • Creme pentru scutec, creme pentru funduleț bebe, ulei pentru corp, cremă de față
 • Produse de igienă de tip șampon, gel de duș, săpun cremă, gel pentru băiță
 • Bețișoare igienice urechi copii, șervețele umede, biberoane
 • Termometre de cameră, termometre de baie, termometre digitale, pompe și sterilizatoare
 • Căni anticurgere, termos, aspiratoare nazale, nebulizatoare profesionale, kit pentru nebulizatoare
 • Dischete demachiante, creme de piele, gel relaxant
 • Teste de ovulație, teste de menopauză, teste de sarcină.

În această perioadă există și produse care au prețurile mai mici, sunt la reducere. Poți găsi scutece pentru copii dar și scutece incontinență pentru adulți, chilot elastic absorbant și alte produse de acest fel, de calitate. Produsele se pot comanda online, foarte rapid și ușor. Comanda se face și prin telefon, sau E-mail. Datele sunt afișate pe site.

Cumpărăturile online sunt foarte avantajoase, pentru că poți alege dintre-o gamă variată de articole de calitate și producători renumiți, poți face comparație între prețuri și alege rapid ceea ce îți trebuie, fără a pierde prea mult timp alergând la diferite magazine fizice din oraș.

Advertisements

Related posts

Coronavirus: Cehia își închide granițele pentru toate statele, începând de luni

Redacția

Stop accidentelor de circulaţie! Acţiune de prevenire marca Crucea Roşie Paşcani

Ema Roman

Spital mobil cu 70 de paturi echipate ATI la intrarea în Iași, la Transagropolis

Redacția
Încarcă...