NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Disperarea unui turist prădat de hoți la Costinești, după ce a adormit pe plajă. ”Am rămas doar în chiloți și papuci”

Un bărbat care a vrut să petreacă doar câteva clipe de relaxare la malul mării, în Costinești, se plânge acum că a rămas doar în chiloți și papuci după ce a fost prădat de hoții de pe plajă.

Vlad C. povestește că a adormit pe plaja din Costinești, lângă Obelisc, după mai multe drumuri lungi făcute în ultima perioadă și atunci când s-a trezit a constatat că îi lipseau toate bunurile cu care venise.

“Am adormit de la oboseală, pe plaja de lângă Obelisc și când m-am trezit am constatat că mi s-a furat absolut tot: rucsac, telefon, tricoul, până și brățara de la mână. Am rămas doar în chiloți și cu papucii de plajă. Cei de la șezlonguri nu au văzut nimic. Mi-au luat inclusiv ochelarii de soare și țigările. Telefonul nu are activat GPS location, am fost la Poliție și au zis că dacă era activat mai vedeau ei ce se poate face”, a povestit Vlad C..

Potrivit replicaonline.ro, victima nu ar fi depus plângere la poliție, ci doar a stat de vorbă cu un echipaj de poliție care i-a ieșit în drum.

Întâmplarea a fost postată pe un grup de Facebook, iar internauții s-au grăbit să-l tragă la răspundere pe bărbatul pățit pe motiv de….neatenție.

observator

Advertisements

Related posts

Ce se va întâmpla cu noul coronavirus atunci când vor crește temperaturile

Redacția

VIDEO: Revoltă într-un sat maramureșan. Localnicii au oprit un transport ilegal de lemne. Poliția a intervenit și a confirmat furtul

Redacția

Loto 6 din 49, loto 5 din 40, Joker şi Noroc: Report de peste 1,29 milioane de euro la Loto 6/49

Redacția
Încarcă...