NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație Local

Dispare scuarul de pe Moldovei, de la Constructorul spre Kaufland. Poliția Rutieră face recomandări!

Administrația locală plusează pe marginea lucrărilor de înlocuire a bordurilor și refacere a trotuarelor de pe strada Moldovei, între intersecția de la Constructorul și intrarea în supermarketul Kaufland.

Acum se dorește desființarea scuarului ce delimitează sensurile de mers, fapt pentru care a fost solicitat un aviz din partea Comisiei Tehnice de Organizare a circulației rutiere. Viceprimarul Gabriela Nedelcu a susținut în fața membrilor comisiei că există o solicitare din partea locuitorilor de pe străzile Aurora I și Aurora II pentru a le fi creată o posibilitate de a intra cu mașinile către aceste străzi, atunci când circulă de pe Moldovei, spre zona centrală.

Un alt motiv ar fi acela că pe strada Moldovei și cele conexe se va turna un strat de asfalt.

Reprezentanții Biroului Rutier din cadrul Poliției Pașcani au susținut că desființarea scuarului implică obținerea unui aviz din partea Serviciului Rutier Iași. Dacă administrația locală va desființa din propria inițiativă acel scuar, atunci va răspunde de posibilele evenimente rutiere.

De asemenea, o decizie finală cu privire la marcaje și modul de organizare a traficului rutier, ar urma să fie luată după ce se vor finaliza lucrările de investiții la supermarketul ce se va ridica pe amplasamentul fostei societăți Retrom SA.

Comisia Tehnică de organizare a circulației rutiere a dat aviz favorabil în acest sens.          

Advertisements

Related posts

Misterul primilor doi ani dezastruoși de mandat al administrației Pantazi a fost elucidat

Marius Parteni

Cetățenii de pe strada T. Vladimirescu, din Sodomeni, nemulțumiți de asfaltările în bătaie de joc

Marius Parteni

Asociațiile Municipiilor din România: Pași pe care să îi urmeze contribuabilii la plata impozitul pe clădiri

Ema Roman
Încarcă...