NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Directorul unui spital COVID-19 pune la îndoială testarea. „Stăm în aceeași cameră, mâncăm din aceeași farfurie”

Directorul spitalului din Târgu Cărbunești, județul Gorj, acolo unde sunt tratați de două luni doar pacienți cu Covid-19, are dubii cu privire la corectitudinea testelor. 

Constantin Târziu a declarat, într-un interviu Radio Infinit, că nu înțelege cum oameni care locuiesc împreună au rezultate diferite la testele pentru depistarea noului coronavirus.

Reacția directorului spitalului vine după ce două asistente medicale din unitatea spitalicească au fost testate pozitiv la COVID-19.

A mai fost confirmată o asistentă, dar eu aici am niște dubii, nu sunt chiar de acord cu aceste testări. Abia aștept astăzi și alte rezultate și apoi voi comenta mai mult. Vă spun de ce am dubii. Eu stau cu dumneavoastră în aceeași cameră, mâncăm din aceeași farfurie, stăm de o lună și jumătate, două luni. Eu ies pozitiv și dumneavoastră negativ?”, a spus Târziu.

Salariații spitalului din Târgu Cărbunești stau de săptămâni bune la hotel, izolați de familii și de comunitate, dar deocamdată două asistente au ieșit pozitiv la test, ambele asimptomatice.

OBSERVATOR

loading...
Advertisements

Related posts

15 refugiati din cotele impuse de UE au ajuns in tara noastra. Localnicii au protestat in strada: „Sa stea in tara lor”

Redacția

VIDEO: Imagini care vor rămâne în istorie. Cum arată Suceava în prima zi de carantină totală

Redacția

Ordin emis de demnitar pentru despăgubirea fermierilor afectați de secetă

Redacția
Încarcă...