NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Directorul TermoSalub Târgu Frumos înlocuit din CA. Iată noua componență!

Societatea TermoSalub din Târgu Frumos are un nou Consiliu de Administrație. Acesta a fost numit în urma votului din ședința de Consiliul Local ce a avut loc în data de 20 ianuarie.

 

 Aleșii locali au votat proiectul prin care era stabilită noua componență, printre care nu se mai regăsește directorul Costel Florea. Cel care a insistat pe această schimbare a fost primarul localității.”Domnul Florea rămâne director și poate participa la fiecare ședință a Consiliului de Administrație. Nu cred că este corect să aibe drept de vot. Va proceda cum fac și eu. Vin în fața dumneavoastră, vă prezint toate explicațiile pe marginea proiectelor, dar nu am drept de vot”, a susținut Ionel Vatamanu, primarul localității.

 Au existat aleși locali care au fost luați prin surprindere de conținutul proiectului. Ei au afirmat că se așteptau să fie înlocuită o singură persoană, nu mai multe.

 Componența Consiliului de Administrație este: Silviu Nani, Ioan Romanescu, Florin Nigel, Mădălina Feclistov și AIoan Iacob. În prima ședință aceștia îți vor alege președintele.  

 Contactat telefonic pe marginea schimbării sale din Consiliul de Administrație, Costel Florea, directorul TermoSalub s-a limitat a spune doar că nu a primit nici un document oficial în acest sens.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

RAGCL Pașcani angajează economist

Oana Cordoneanu

Viceprimarul Municipiului acuzat de trafic de influență, în cazul unei licitații

Marius Parteni

Unul dintre motivele pentru care Vasile Pleșca nu a votat proiectele pro ApaVital a fost chiar cuantumul redevenței

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site