NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Directorul Școlii din Gâștești selectat în Academia de Leadership și Management Școlar

Monica Pleșcan, directorul Școlii Gimnaziale ”Ion Creangă” din Gâștești a fost selectată pentru a participa la un program intensiv de dezvoltare personală și profesională care vizează transformarea abilităților de leadership si management. Fiecare director acceptat în program va lucra în mod aplicat pentru a transforma unitatea de învățământ pe care o conduce, pe baza obiectivelor de formare, alături de mentorul său din mediul de afaceri.

„Academia de Leadership și Management Școlar (Asociația pentru Valori în Educație – AVE România) desfășoară primul modul de formare intensivă în acest weekend, dedicat directorilor selectați în acest program.

Advertisements

Doamna Director Prof. Drd. Monica Pleșcan participă în urma selecției la acest prim modul de formare, dedicat Inovațiilor în Leadership și Management Școlar, alături de specialiști în educație, activitatea având menirea de a contribui semnificativ la dezvoltarea școlii noastre, cu impact la nivelul mediului profesional și al rezultatelor benefice, reflectate în activitatea elevilor noștri. Îmbunătățirea calității educației reprezintă unul dintre obiectivele principale ale strategiei manageriale, iar procesul de dezvoltare a unei culturi specifice, bazată pe performanțe, continuă în fiecare an.

Academia de Leadership promovează respectul, onestitatea, spiritul de echipă și responsabilitatea, vizând plasarea sistemului educațional românesc pe unul din primele 10 locuri ale sistemelor educaționale din Europa”, potrivit postării de pe pagina de Facebook a Școlii „Ion Creangă”.

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

”People of People”- proiect Club Impact Special Pașcani pentru refugiații din Ucraina

Redacția

Curs de limba germană pentru elevii și profesorii Colegiului ”Unirea”

Oana Cordoneanu

Școala gimnazială din Blăgești va fi complet renovată

Redacția
Încarcă...