NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Directorul de la C.L.P Ecoserv S.R.L. amenință noul Consiliu Local că va concedia din angajați dacă nu va primi ce-și dorește!

Noul Consiliu Local al Municipiului Pașcani va trebui să răspundă unei solicitări formulate de CLP Ecoserv SRL cu privire la deszăpezirea căilor de acces public din localitate. Directorul Leonard Ursu dorește ca societatea pe care o conduce să se ocupe de acest serviciu, astfel că a solicitat noilor aleși locali delegarea acestuia.

Pentru a fi mai convingător Leonard Ursu a lăsat să se înțeleagă că dacă solicitarea sa nu va fi aprobată de aleșii locali, va concedia o parte dintre angajații societății.

„În aceste condiții, solicităm să aveți în vedere a ni se delega cât mai urgent activitatea de curățare și transport zăpadă de pe căile publice și menținerea în funcțiune a acestora pe timp de polei sau îngheț, așa încât societatea să nu fie nevoită a dispune măsuri privind lucrul sezonier pentru o parte din salariați.”, se arată în adresa semnată de către Leonard Ursu.

Actualul director general al societății comerciale din subordinea municipalității mai arată că pentru a pune la punct utilajele și pentru a achiziționa material antiderapant, decizia ar trebui să fie luată cât mai repede. Doar că demersul său este unul formulat extrem de târziu, având în vedere faptul că actualul legislativ local va fi operațional cel mai devreme la începutul lunii noiembrie, iar înființarea, delegarea unui serviciu se poate întinde pe mai bine de 3 luni de zile.

Advertisements

Related posts

Viceprimarul Vasile Axinte își reconfirmă incompetența: a fost de acord cu documentațiile ce puteau provoca pierderi municipiului de zeci de miliarde de lei!

Răzvan Grecu

Stâlpi de electricitate înlocuiți pe cheltuiala DelGaz Grid!

Marius Parteni

Centrul de transfuzii a primit aviz favorabil, dar proiectul are șanse mici să fie implementat

Marius Parteni
Încarcă...