RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Directorii de școli au ridicat contractele de management de la Primărie. Iată ce solicitări au avut!

Noile echipe de conducere, de la nivelul instituțiilor de învățământ din Pașcani, au fost prezente astăzi la întâlnirea cu șefii administrației locale, prilej cu care au fost semnate contractele de management pentru următorii patru ani de zile.

Întâlnirea a avut loc în sala unde se desfășoară de obicei ședințele Consiliului Local. Directorii și directorii adjuncți de la Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu”, Liceul Teoretic ”Miron Costin”, Colegiul Tehnic CF” Unire”a, Liceul Economic ”Nicolae Iorga”, Liceul Tehnologic ”Mihai Busuioc”, Școala ”Iordache Cantacuzino” și cea din Gâștești au fost primiți de primarul, viceprimarul și secretarul general al Primăriei.

Șefii administrației locale i-au felicitat pe toți cei care au fost declarați câștigători ai concursurilor și le-au transmis că vor fi aproape de proiectele de dezvoltare ale acestora.

După ce au primit contractele de management, angajamentul prin care se stabilește modul cum sunt cheltuiți banii publici, au avut loc discuții libere. A fost ridicată problema pazei în școli. Daniela Orașanu, directorul Colegiului Tehnic CF ”Unirea” Pașcani, a adus în discuție o propunere mai veche, prin care Primăria să finanțeze plata paznicilor.

  

Un alt subiect a fost cel prin care s-a propus reabilitarea energetică a unităților de învățământ, după modelul Școlii ”Iordache Cantacuzino”, dar și modernizarea iluminatului în zona acestora.

Primarul Municipiului Pașcani le-a transmis directorilor că vor fi analizate propunerile. Mai mult, vor avea loc periodic întâlniri de lucru pe marginea nevoilor din fiecare unitate de învățământ.        

Related posts

Mâine va avea loc concursul pentru ocuparea funcțiilor de conducere din unitățile de învățământ

Redacția

Școlile și grădinițele se închid în perioada 11-22 martie / Nu s-a decis cum se recuperează cursurile / Se analizează varianta de cursuri online / Ce se întâmplă cu simulările

Redacția

5 iunie 2019, Ziua Învățătorului cu activități diverse

Redacția
Încarcă...