RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Din 12 septembrie, reîncep cursurile la Clubul Copiilor Pașcani

Clubul Copiilor din Pașcani și-a prezentat oferta educațională pentru anul școlar 2023-2024.

Li se oferă astfel posibilitatea tuturor copiilor din zona Pașcani de a învăța și experimenta lucruri noi , într-un cadru plăcut.

Astfel, copiii interesați de activități extrașcolare interesante pot opta pentru unul sau mai multe din cercurile disponibile -muzică ușoară vocal-instrumentală, canto clasic si popular, dans modern, teatru, pictură, șah, informatică, tenis de masă, robotică și carting.

 Înscrierile se fac la sediul Clubului Copiilor Pașcani, Str. Vasile Alecsandri, nr. 12, în intervalul orar 9:00-17:00 iar pentru informații poate fi apelat telefonic numărul 0332410693.

Advertisements
  

 Înscrierea se face prin completarea unei cereri pe care o găsiți la Clubul la care se atașează o copie după certificatul de naștere al copilului.

Advertisements

 Pentru cercurile de dans modern si tenis de masă, elevii vor atașa la cererea de înscriere și o adeverință de la medicul de familie precum ca sunt apți pentru activități fizice.

facebook Clubul Copiilor Pașcani

Advertisements
Advertisements

Related posts

De ce e doar un mit faptul că cei mici pot face scolioză din cauza ghiozdanului. Ce boală îi vânează, de fapt, pe copii

Redacția

Povestea româncei care a fost sclavă într-un harem otoman apoi a ajuns Lady în societatea britanică şi exploratoare de succes

Redacția

Vom avea tichete de masă pe suport electronic

Redacția
Încarcă...