RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Dieta cu care Alina Pușcaș a slăbit 2 kg în 3 zile. Care a fost secretul ei

Are trei copii și o siluetă de invidiat, dar zilele de pandemie se pare că au afectat-o și pe Alina Pușcaș, așa că a decis să treacă rapid la o dietă strictă. Vedeta a anunțat pe pagina sa de Instagram că a apelat la dieta folosită și de Monica Anghel și că deja rezultatele se văd. În trei zile a reușit deja să scape deja de trei kilograme.

„Sunt pentru prima oară în viața mea la dietă. Există o diferență foarte clară între un regim alimentar sănătos și o dietă.

Regimul alimentar sănătos l-am folosit și m-am ținut sau nu m-am ținut de el în funcție de situație, dar clar este că acum sunt la dietă. O chestie foarte strictă care nu-mi permite trișarea.

De ce am luat această decizie? După ce slăbisem câteva kg, (…) am mâncat de la ora 2 în fiecare zi până la ora 10 constant, încontinuu și m-am îngrășat la loc. Mare prostie am făcut, am mâncat non-stop.

Advertisements
  

Am aflat dieta de la Monica Anghel și m-am hotărât să o țin cu strictețe pentru că ea chiar dă rezultate. Am început să o țin acum 3 zile și am slăbit deja două kg”, a spus Alina Pușcaș, pe Instagram.

Secretul dietei

„Ca să înțelegeți cum a început dieta. 3 zile NUMAI orez cu puțin piper și foarte puțină sare și bineînțeles HIDRATAREA!”, mai spune vedeta.

BZI

Related posts

Mihai Craiu: Dozele de vaccin anti-COVID pentru copiii de la 5 la 11 ani sunt de trei ori mai mici decât cele pentru adolescenți

Redacția

Premierul Ludovic Orban: Românii au de respectat nişte reguli simple. Nu e nimic complicat

Redacția

Medicul Tudor Ciuhodaru: Cum (te) salvezi atunci când apare înecarea cu un corp străin. O manevră simplă poate face diferența dintre viață și moarte

Redacția
Încarcă...