NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Dieta cu care Alina Pușcaș a slăbit 2 kg în 3 zile. Care a fost secretul ei

Are trei copii și o siluetă de invidiat, dar zilele de pandemie se pare că au afectat-o și pe Alina Pușcaș, așa că a decis să treacă rapid la o dietă strictă. Vedeta a anunțat pe pagina sa de Instagram că a apelat la dieta folosită și de Monica Anghel și că deja rezultatele se văd. În trei zile a reușit deja să scape deja de trei kilograme.

„Sunt pentru prima oară în viața mea la dietă. Există o diferență foarte clară între un regim alimentar sănătos și o dietă.

Regimul alimentar sănătos l-am folosit și m-am ținut sau nu m-am ținut de el în funcție de situație, dar clar este că acum sunt la dietă. O chestie foarte strictă care nu-mi permite trișarea.

De ce am luat această decizie? După ce slăbisem câteva kg, (…) am mâncat de la ora 2 în fiecare zi până la ora 10 constant, încontinuu și m-am îngrășat la loc. Mare prostie am făcut, am mâncat non-stop.

  

Am aflat dieta de la Monica Anghel și m-am hotărât să o țin cu strictețe pentru că ea chiar dă rezultate. Am început să o țin acum 3 zile și am slăbit deja două kg”, a spus Alina Pușcaș, pe Instagram.

Secretul dietei

„Ca să înțelegeți cum a început dieta. 3 zile NUMAI orez cu puțin piper și foarte puțină sare și bineînțeles HIDRATAREA!”, mai spune vedeta.

BZI

Advertisements

Related posts

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, se va întâlni, la Iaşi, cu directorii celor mai importante spitale

Redacția

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Socola Iași, în noaptea de Crăciun. Un pacient de 33 de ani a murit

Redacția

Angajații de la Ambulanță protestează astăzi. Vor picheta două ministere

Redacția
Încarcă...