RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
LocalPoliție

DGA la Pașcani! Șpagă de 350 de euro pentru obținerea permisului oferită de o femeie!

Flagrantul de astăzi, în care un examinator auto din cadrul  Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Iaşi a primit din partea unui candidat un dosar în care se aflau 350 de euro, s-a petrecut în poligonul auto din Pașcani!

Persoana care a oferit suma de bani drept mită este o femeie, cursantă, din informațiile NewsPascani.com, la școala aparținând de DomProdTrans SRL.

Examinatorul auto, după ce a văzut suma de bani în dosarul candidatului a sesizat linia Call-center anticorupție 0800.806.806 pentru a sesiza fapta de dare de mită.”Acesta a semnalat faptul că, fiind desemnat să participe la examinarea candidaţilor programaţi în vederea susţinerii probei practice pentru a obţine permisul de conducere, a fost abordat de către un candidat care i-a oferit suma de 350 euro, odată cu înscrisurile prezentate pentru examinare, în scopul facilitării  promovării examenului practic. Ofițerii de poliție din cadrul Serviciului Județean Anticorupție Iaşi au procedat de îndată la constatarea infracțiunii flagrante, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi pentru probarea infracțiunii de dare de mită”, se arată în comunicatul DGA Iași.

Incidentul de astăzi vine după o acțiune a reprezentanților acestei instituții în rândul reprezentanților școlilor de șoferi și cursanților, de acum două săptămâni de zile, conform informațiilor deținute de reporterii NewsPascani.com.

  

Atunci reprezentanții DGA au organizat o acțiune de prevenire pe o situație similară cazului de astăzi din poligonul auto Pașcani.

Related posts

Un bărbat s-a înjunghiat în inimă pentru că nu a fost primit în casă, de Dragobete

Redacția

Pașcani: Mandat de executare a pedepsei închisorii, pentru un bărbat de 59 de ani

Redacția

RESPECTAŢI VITEZA LEGALĂ!

Redacția
Încarcă...