NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Dezvăluirile soției preotului sinucigaș: „Păcate foarte grele“. Își făcuse testamentul

Raluca Crauciuc afirmă că, în testament, preotul ar fi scris că „nimeni dintre rudenii sau altcineva să nu aibă niciun fel de pretenţii asupra celor moştenite“. Soţia susţine că după ce a făcut cercetări urma să divulge la procesul de divorţ „păcate foarte grele“ ale bărbatului cu care îşi împărţise viaţa.

Raluca Crauciuc, soţia preotului de 42 de ani care s-a sinucis pe 10 decembrie la Iaşi, Liviu Crauciuc Cabur, a făcut o serie de precizări referitoare la articolele apărute în presă după ce prelatul şi-a luat viaţa. Acesta îi acuză pe socrii ei, spunând că fiul lor a fost chemat de familia soţului în ziua în care a avut loc tragicul eveniment, iar la locul faptei a fost numit „criminal“ şi i s-a cerut să părăsească „casa noastră“.

„Despre mine ei au afirmat în public şi în prezenţa mea: «mi-a omorât copilul şi vrea să ne omoare şi pe noi» şi că am avut legături cu alţi bărbaţi. Aceste lucruri au apărut şi în presă, alături de afirmaţii precum că am plecat la Bucureşti cu fiica mea şi nu am fost prezentă la înmormântare. Toate acuzaţiile nu sunt adevărate, iar eu pot dovedi cu martori şi camere“, a precizat Raluca Crauciuc, spunând că ea s-a refugiat cu copiii la casa surorii sale pe motiv că ar fi fost alungată de socri.

Dar, probabil, cel mai important element al sinuciderii preotului este adus acum în lumină de soţia acestuia: bărbatul a lăsat un testament la data de 28 iulie 2020. Raluca Crauciuc spune că în testamentul respectiv se afirma că el doreşte ca „nimeni dintre rudenii sau altcineva să nu aibă niciun fel de pretenţii asupra celor moştenite“.

  

„Lucru ce atestă existenţa unor dispute dintre el şi familia sa, referitoare la bunurile noastre comune. Testamentul va fi valabil «în cazul în care se întâmplă ceva rău» ceea ce denotă o premeditare a gestului său“, a mai spus femeia.

Aceasta a lăsat de înţeles, în mesajul transmis către redacţie, că soţul său i-ar fi provocat mai multe suferinţe în ultimii ani, pe care le-a descoperit în urma unor cercetări efectuate „şi am aflat că era vorba de păcate foarte grele“. Femeia nu a vrut să răspundă întrebărilor suplimentare din partea ziarului.

„Menţionez că i-am oferit variante diferite, doar cu dorinţa ca el să recunoască adevărul. Consider că a ales să facă acest gest din cauza mustrărilor de conştiinţă“, a completat femeia.

Aceasta a descris relaţia soţului său cu familia sa ca fiind una tensionată, argumentând că acest lucru reiese din procesul aflat pe rol în care părinţii săi revocă actul de donaţie al terenului pe care şi-au construit soţii Crauciuc casa în Galata.

ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

AREST LA DOMICILIU pentru Cristian Adomniței. Aceeași decizie a fost luată și pentru ceilalți inculpați din dosar

Redacția

O femeie respectată, profesor universitar la Iași, a fost prinsă aproape de comă alcoolică la volanul unei mașini de lux! A ajuns în arestul Poliției!

Redacția

Reguli încălcate de credincioși! Unii ating sau sărută racla Sfintei Parascheva

Redacția
Încarcă...