NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Detalii terifiante despre atentatul din Viena: „S-a tras într-o femeie care alerga cu un copil în brațe”

Constantin Alin, 40 de ani, managerul echipei de semi-amatori FC Valahia Viena, a vorbit despre atentatul terorist din capitala Austriei.

CONTEXT: Viena a fost sub asediu luni seara. Cel puțin 4 persoane au murit, în timp ce alte 15 au fost rănite, în urma unui atentat ce a avut loc la o sinagogă din centrul orașului.

„Aveam un coleg care lucra în zona respectivă și care ne tot trimitea permanent tot felul de poze și clipuri. Nimeni nu se aștepta, pentru că aici comunitatea musulmană e foarte bine văzută și tratată. A circulat aseară un video care ulterior a fost scos de pe internet.

La un moment dat, alerga o femeie cu un copil în brațe, iar atacatorul trăgea în ea. E groaznic și încă există sentimentul de teamă, pentru că încă nu au fost prinși toți. Am înțeles că a fost mobilizată armata. Mulțumesc lui Dumnezeu că eu am plecat mai devreme din oraș. 

  

Unul dintre băieții care joacă la noi în echipă lucrează în zona respectivă, e barman, iar el ne-a anunțat primul să stăm în casă. Acum se controlează bloc cu bloc, scară cu scară”, a declarat Constantin Alin la ProX.

Atac terorist în Austria

Mai mulți atacatori au deschis focul asupra oamenilor, luni seară, în Viena. Aceștia au lovit în șase locuri distincte din centrul capitalei Austriei. Atacul s-a petrecut în ultima seară dinainte de carantina care urma să intre în vigoare de la miezul nopții, scrie The Guardian. 

Primul atac a avut loc aseară, în jurul orei 20.00 în Seitenstettengasse din centrul Vienei, o stradă aglomerată, unde se află și sinagoga, dar și Opera de Stat din Viena. În zonă se aflau mai multe restaurante și cafenele care erau pline de oameni, notează Libertatea.

gsp

Advertisements

Related posts

De vineri puteți achita taxele locale. Dacă plătiți întreaga contribuție beneficiați de o bonificație de 10%

Răzvan Grecu

În Şcheia, localnicii trec strada doar cu declaraţia pe proprie răspundere completată

Redacția

200 de corişti vor cânta în Piaţa Palatului imnul special dedicat Papei. Ce alte surprize i s-au pregătit?

Redacția
Încarcă...