NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Detalii cutremurătoare de la Oneşti. Au fost trimişi spre moarte fără să fie în fişa postului lor lucratul în apartamente

Inspectoratul Teritorial de Muncă Bacău a declanşat o anchetă, după ce ruda uneia dintre victime a declarat că bărbaţii nu ar fi trebuit să se deplaseze în apartamentul în care au fost ucişi.

Detalii cutremurătoare ies la iveală după crima de la Oneşti, unde doi bărbaţi nevinovaţi şi-au pierdut viaţa. Conform unei informări trimise de Chimcomplex S.A., cei doi lucrători ai societăţii, unul dintre ei lăcătuş mecanic, celălalt electrician, s-au deplasat la un apartament aflat în proprietatea Chimcomplex S.A., din Oneşti, în vederea stabilirii necesarului de materiale pentru repararea instalaţiei electrice.

„Pe fişa postului nu au aşa ceva, să lucreze în apartamente. Directorul ştia că e cu probleme apartamentul. Şi că omul are probleme, antecedente, mulţi ştiau. Pur şi simplu i-au trimis. Nu aveau ce căuta la acest apartament!”, a declarat fratele uneia dintre victime, pentru Libertatea. 

În urma declaraţiei, Inspectoratul Teritorial de Muncă Bacău a declanşat o anchetă. 

  

”Ca urmare a informării depuse la Inspectoratul Teritorial de Muncă Bacău de către Chimcomplex SA Borzeşti, o echipă de inspectori de muncă din cadrul Serviciului Control Securitate şi Sănătate în Muncă s-a deplasat la locul producerii evenimentului.  Aceştia vor cerceta accidentul în scopul stabilirii împrejurărilor şi cauzelor care au condus la producerea acestuia, a răspunderilor şi a măsurilor ce se impun a fi luate pentru prevenirea producerii altor cazuri similare şi , respectiv, pentru determinarea caracterului accidentului”, a anunţat ITM Bacău.

adevarul

Advertisements

Related posts

Victor Ponta, către Radu Stroe: Codul Rutier să fie mai dur, sunt multe accidente

Redacția

Bărbat mort după ce a fost găsit înjunghiat în curte. Polițiștii au suspecți, dar nu au pe cine ancheta

Redacția

Al doilea județ care impune masca de protecție în aer liber

Redacția
Încarcă...