RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Deși rămasă fără antrenor, CFR Cluj s-a impus categoric în fața FCSB: 4-1

CFR Cluj a învins duminică FCSB cu scorul de 4-1 (1-0), într-o partidă jucată pe teren propriu, pe o ploaie puternică. Campioana României s-a impus clar în faţa roş-albaştrilor, în ciuda faptului că a rămas fără antrenorul Marius Șumudică, iar pe banca tehnică a avut un interimar, în persoana fostului portar Ovidiu Ceclan.

Golul de onoare al echipei antrenate de Edi Iordănescu, tehnician care a câştigat titlul cu CFR în sezonul trecut, a fost înscris de Ianis Stoica (90). FCSB are trei meciuri consecutive fără victorie, un egal şi două eşecuri.

În schimb, clujenii au reușit a șaptea victorie consecutivă în actualul sezon din Liga 1. Pentru CFR Cluj au marcat Billel Omrani (30), Runar Mar Sigurjonsson (57), Ciprian Deac (67) şi Denis Alibec (73 – penalty), în urma unor erori în apărarea bucureşteană. CFR câştigase în primele şase etape la diferenţă de un singur gol.

Edi Iordănescu: „Banca noastră a fost astăzi ca o grădiniță”

  

Antrenorul Edi Iordănescu spune că FCSB mai are nevoie de cel puțin trei jucători cu experiență, altfel cu greu va prinde playoff-ul Ligii 1.

„O partidă pierdută, la un scor greu de digerat. Trebuie să felicit adversarul,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

CSM Pașcani a invins in prima etapă a noului sezon al ligii 3 la fotbal

Marius Parteni

Rezultatele etapei a V a din Ligile Inferioare județene

Răzvan Grecu

Olimpiada Sportului Școlar Handbal Liceu – Faza Locală. La fete s-a impus Colegiul ”Unirea”

Răzvan Grecu
Încarcă...