NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Desființarea scuarului de pe strada Moldovei, o măsură ilegală. Pantazi a recunoscut totul!

Primăria Pașcani s-a făcut de râs cu lucrările de desființare ale scuarului de pe strada Moldovei, prin care își propunea să lărgească benzile de mers. Totul din cauza primarului, cel care a dat ordinul de începere, ca ulterior să arate cu degetul către funcționari.

În ultima apariție publică televizată, Dumitru Pantazi a arătat cât de neconectat este la activitățile subordonaților. Întrebat de moderatorul emisiunii cum rămâne cu desființarea scuarului, edilul local a dat vina pe toată lumea, mai puțin pe propria persoană.

“Scuarul rămâne. La Pașcani nu se poate din câte văd. Am discutat la Târgu Neamț cu primarul, el a făcut cu sectorul de Gospodărie Comunală. La Pașcani au venit, au intervenit și au spus că este ilegalitate … De la instituții, chiar din cadrul Primăriei o serie de funcționari care au spus că nu este corect, trebuie studiu de fezabilitate, este investiție și nu se poate face prin sectorul de Gospodărie Comunală. Am revenit la idee, respectăm configurația spațiului verde existent acolo, numai că înlocuim bordurile, completăm cu pământ, oricum trebuiau înlocuite și florile, nu mergeau atât de bine”, a spus fără nici o jenă, primarul municipiului. 

Edilul lovește prin aceste declarații în propriul aparat administrativ, pe care îl conduce. Acest lucru întărește acuzele ce îi sunt aduse, pe motiv că lipsește de la muncă, fiind mai mult preocupat de afacerile personale.   

Am încercat astăzi să discutăm telefonic cu primarul municipiului pe marginea acestor declarații, dar nu a răspuns apelurilor.

Advertisements

Related posts

Carul înaintea boilor: Primăria vrea să concesioneze terenul de pe malul Siretului, dar nu știe dacă este proprietar!

Marius Parteni

Cum se vor desfășura antrenamentele în sălile de fitness? Stroe: Analizăm într-o primă fază redeschiderea spațiilor aparatelor de forță

Redacția

Primăria Pașcani va fi acționată în judecată de proprietarii unei mașini avariate din cauza unei gropi de pe strada Dragoș Vodă

Marius Parteni
Încarcă...