NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Deputatul USR Andrei Lupu, după ce Spitalul Județean Ploiești a rămas fără cardiologi: ”Nicio reacție dinspre Ministerul Sănătății/ Rafila nu a adus nicio îmbunătățire sistemului de sănătate, doar scuze să nu facă spitale prin PNRR”

Deputatul USR Andrei Lupu a reacționat, vineri, printr-un mesaj pe Facebook, după ce Spitalul Județean Ploiești a rămas fără cardiologi: ”Nicio reacție dinspre Ministerul Sănătății (…) Rafila nu a adus nicio îmbunătățire sistemului de sănătate, doar scuze să nu facă spitale prin PNRR”, a transmis parlamentarul.

  • ”Spitalul Judeţean din Ploieşti a rămas fără 4 medici cardiologi. Deodată. Drept consecință, sunt zile fără gardă la cardiologie. Vorbim de unul dintre cele mai mari spitale din țară. La aproape 24 de ore de la apariția știrii, nu vedem nicio reacție dinspre Ministerul Sănătății. Nimic. Tăcere deplină. Probabil domnul Rafila pune la punct o nouă campanie de informare, la fel de eficientă ca cea privind distribuţia pastilelor de iod. După mai bine de șase luni în fruntea Ministerului Sănătății, domnul Rafila de la PSD nu a adus nicio îmbunătățire sistemului de sănătate, nu a inițiat niciun proiect de investiții, ci doar a inventat scuze pentru a refuza să construiască spitale prin PNRR sau a lansat manipulări în spațiul public. La 6 ani de la Colectiv, încă nu avem niciun spital nou construit și încă vedem unități medicale importante care rămân fără medici. PSD are din nou în coordonare Ministerul Sănătății,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Rareș Bogdan amenință PSD că nu va avea loc rocada premierilor dacă insistă să-l țină pe Grindeanu la Transporturi

Redacția

CFR Cluj a fost eliminată din preliminarile Champions League de Pyunik Erevan / Campioana României a fost învinsă după loviturile de departajare

Redacția

Ministrul Economiei, despre anunţul OMV conform căruia se aşteaptă să nu plătească taxa de solidaritate pentru 2022: ”O declaraţie făcută pe baza unor rezultate preliminare. Să ajungem la rezultate finale şi vom vedea dacă OMV va plăti sau nu”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site