RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Deputatul Sorin Năcuță și-a deschis Birou Parlamentar la Târgu Frumos

Cetățenii din Târgu Frumos au de astăzi în orașul lor un cabinet parlamentar. Este vorba despre cel al deputatului liberal Sorin Năcuță care are un astfel de cabinet deschis și la Pașcani. Conform unei declarații date de acesta în emisiunea „În Obiectiv” difuzată de Actualitatea TV, decizia de a deschide un cabinet parlamentar la Târgu Frumos a fost luată în urma solicitărilor venite din comunitatea lipovenească.

„Am deschis un cabinet parlamentar și la Târgu frumos. Acolo există și o comunitate importantă lipovenească și am avut vreo 3 întâlniri acolo, iar la una a participat și parlamentarul care reprezintă comunitatea lipovenească. Am participat la o sfințire a catedralei lor, ei fiind pe vechi. Mitropolia lor este la Brăila, iar la sfințire a venit și mitropolitul. Este o comunitate importantă lipovenească și la Brătești, iar ei au spus că ar fi bine dacă ar fi un parlamentar aici aproape să ne poată să ne mai asculte și pe noi. Iar colegii liberali din Biroul politic din Târgu Frumos nu s-au lăsat până nu au obținut un cabinet parlamentar. Va funcționa începând cu 1 septembrie, va fi o persoană care va prelua în fiecare marți și vineri problemele cetățenilor. Eu voi încerca să fiu  prezent cel puțin vinerea fizic pentru întâlnirea cu cetățenii”, a declarat Sorin Năcuță, deputat în Parlamentul României din partea PNL Pașcani.

Programele de funcționare ale cabinetelor parlamentare ale deputatului Sorin Năcuță sunt următoarele: la Pașcani de luni până vineri de la orele 8.00 – 11.00 și de la 13.00 – 16.00, iar la Târgu Frumos: marți între orele 14.00 – 19.00 și vineri între orele 8.00 – 13.00

Pentru programări și informații cei interesați pot suna la numărul de telefon: 0749 177 338 sau se pot adresa prin intermediul poștei electronice: sorin.nacuta@cdep.ro.

  

Related posts

Dupa ce si-a dat demisia, Ionita vrea sa revina in fruntea PDL

Redacția

Un nou Fake News făcut de Olariu! Garda de Mediu i-a demontat acuzațiile! Pintilie, Rățoi și Bodoașcă făcuți ipocriți, mincinoși și ticăloși pentru fapte imaginare!

Răzvan Grecu

Alexe despre Blocul Democratic: „Îl invit pe domnul Pantazi să lipească afișe cu domul Marius Pintilie în 2024, dacă vom fi în alianță. El își dorește să meargă la Parlament”

Răzvan Grecu
Încarcă...