RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Deputatul Neculai Rățoi: „Ar fi o crimă ca ApaVital să întrerupă apa pe căldurile astea. Nu fac ei ce vor în oraș”! Vezi ce sfat le dă pășcănenilor de la bloc! „ApaVital a întins prea mult coarda cu pășcănenii!

Neculai Rățoi, fostul primar al municipiului, actualmente deputat PSD, a declarat în emisiunea „În Obiectiv” difuzată ieri de programul local Actualitatea TV că nu îi este teamă că va rămâne fără apă de la 1 august. Politicianul, care locuiește la un bloc unde nu este înființată o asociație de proprietari, crede că ApaVital nu va sista furnziarea apei la Pașcani, catalogând o eventuală astfel de măsură ca fiind o crimă.

„Nu cred că o să oprească apa la blocurile din Pașcani. Ar fi o crimă ca pe căldurile astea să ți se oprească apa. Nu face ApaVital ce vrea în orașul ăsta. Încă sunt discuții, vedem ce se-ntâmplă mai încolo că acum e lună de concedii și nu sunt toți factorii decizionali”, a explicat deputatul Rățoi.

  

Acesta i-a asigurat pe pășcăneni că în septembrie se va duce-n Parlament și va propune modificarea legii 241/2006 astfel încât să se poată încheia contracte individuale cu fiecare proprietar de apartament.

Rățoi i-a mai sfătuit pe pășcăneni să investească în scoaterea apometrului pe casa scării astfel încât să se poată face debranșări individuale la cei care nu vor să plătească serviciile de apă-canal.

„Eu am să vorbesc cu vecinii mei să scoatem apometrele pe casa scării. Unii au să pună mai mult, alții mai puțin după posibilități. Toți pășcănenii ar trebui să facă la fel, așa s-ar elimina pierderile și nu ar mai exista pericolul pentru debranșarea unei întregi scări din cauza unor datornici. Ăștia de la ApaVital au întins coarda cu pășcănenii, iar coarda dacă o întinzi prea mult se rupe”, a transmis pășcănenilor parlamentarul PSD.

Când a fost atenționat că cei de la ApaVital doresc ca fiecare apartament să fie racordat direct la branșamentul condomeniului pentru a se putea încheia un contract individual, Neculai Rățoi a replicat că nu se poate așa ceva.

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Primarul spune că instituția pe care o conduce, este pregătită pentru lupta cu nămeții

Marius Parteni

Curtea de Conturi a constatat la Eco Salubritate abateri a căror valoare este imensă! (DOC)

Răzvan Grecu

Primăria începe delimitarea secțiilor de votare pentru alegerile din 5 iunie 2016

Marius Parteni
Încarcă...