NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

 Deputatul de Iași, Vasile Toma: Nu renunțăm la Autostrada Unirii!! (P)

În timp ce PNL și USR PLUS au decis fără niciun scrupul că infrastructura moldavă nu reprezintă nicidecum o prioritate și au lăsat Moldova complet izolată și fără nicio șansă la dezvoltarea economică de care are atât de mare nevoie, alături de reprezentanții societății civile din Iași, respectiv organizațiile care militează pentru dezvoltarea infrastructurii din Moldova, nu renunț din a transforma obiectivul de dezvoltare a infrastructurii moldave într-o realitate care să salveze Moldova.

Din calitatea mea de secretar al Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură a Camerei Deputaților, am răspuns cu drag și responsabilitate invitației la dialog constructiv și dezbatere de idei privitoare la identificarea soluțiilor pentru atingerea acestui obiectiv. În ultimele zile, m-am întâlnit cu Asociațiile „Moldova vrea autostradă” și „Împreună pentru A8”, organisme civile care au făcut și fac tot ce le stă în putere pentru dezvoltarea infrastructurii regiunii noastre și care reunesc specialiști și experți pe care ne putem baza cu încredere.

Advertisements

Personal, ca reprezentant al ieșenilor, nu m-am oprit niciun moment din a-mi dedica activitatea atingerii acestui obiectiv asumat și am deplina disponibilitate și deschidere la dialog și conlucrare cu fiecare reprezentant al societății civile în parte. Rolul benefic al acestor oameni deopotrivă inimoși și profesioniști trebuie sprijinit. De noi, cei care avem responsabilitatea reprezentării tuturor în Parlamentul României, precum și de cât mai mulți ieșeni, cât mai mulți moldoveni. Demersurile noastre conjugate vor conduce cu siguranță la atingerea obiectivului și priorităților pe care ni le-am propus. În ciuda tuturor piedicilor actualei guvernări pentru care Moldova nu a prezentat și nu prezintă nicio secundă vreo importanță.

Îi felicit pe toți reprezentanții societății civile pentru eforturile constante depuse și pentru implicarea continuă în sprijinul Iașului și al Moldovei și sper să aibă suportul civic activ al cât mai multor ieșeni, moldoveni, de pe ambele maluri ale Prutului. Împreună, nu ne vom opri din demersurile noastre, indiferent de alternanța politică la guvernare, până nu vom circula pe autostrada neîntreruptă din Iași spre Viena și din Iași spre Chișinău!

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Proiect Erasmus: ”Fii profesorul de care au nevoie elevii tăi”

Redacția

STEM Workshop : La o lentilă distanță de tainele Universului

Redacția

Deputat PSD Vasile Toma: ”Susțin legumicultorii din zona Târgu Frumos și din județul Iași” (P)

Redacția
Încarcă...