NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Deputații au adoptat moţiunea simplă împotriva ministrului Sănătăţii

Moțiunea simplă a PSD împotriva ministrului Sănătății Nelu Tătaru a fost adoptată de Camera Deputaţilor.

Au fost 164 voturi pentru, 85 împotrivă şi 48 de abţineri pentru moțiunea „Sănătatea românilor nu este firmă de pompe funebre”.

„Sănătatea românilor este, sau ar trebuie să fie, pe primul loc în lista de priorităţi a oricărui guvern, al oricărui administrator pus să gestioneze un sistem de care depinde viaţa şi bunăstarea noastră, a tuturor. Din păcate, actualul Guvern a însemnat o lista interminabilă de eşecuri, minciuni şi inactivitate în domenii cheie. După ce fostul ministru al sănătăţii a vrut să ‘privatizeze’ sănătatea, actualul ministrul PNL al sănătăţii se ocupa de ‘tunuri’, ‘vânzări de masca fără bon’, numiri controversate ale unor oameni în Consiliile de Administraţie de la Unifarm sau Antibiotice Iaşi, care să se ocupe doar de alte ‘tunuri’, gen livrarea de Etichete pentru medicamente sau măşti la suprapreţ. PNL minte! Ministrul Sănătăţii minte”, se arată în textul moțiunii dezbătute marţi de deputaţi.

Adoptarea moţiunii nu duce automat la demiterea ministrului.

  

DIGI24

Advertisements

Related posts

Comparație între votul de la locale și cel de la parlamentare, în Pașcani: PSD mai tare, PNL pierde teren, surpriza vine de la USR!

Marius Parteni

Țigări confiscate la Târgu Frumos

Redacția

Ponta îi strânge cu ușa pe primari. Astăzi ar putea fi adoptată legea privind traseismul politic

Redacția
Încarcă...