NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Deputat Vasile Toma: Avem termene clare pentru construcția Autostrăzii Unirii!! (P)

După ce am întreprins toate demersurile pe care prerogativele parlamentare mi le permit, în sfârșit, am bucuria să vă anunț că avem termene clare pentru construcția Autostrăzii Unirii.

Astăzi, în ședința Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură a Camerei Deputaților al cărei secretar sunt, am fixat termene precise pentru realizarea celor două tronsoane precum și a podului peste râul Prut de la Ungheni, ale Autostrăzii Ungheni- Iași- Tg. Neamț- Tg. Mureș.

Concret, vorbesc aici de:

1. Darea în folosință până la data maximă de 31.12.2026 a tronsonului Ungheni- Iași- Tg. Neamț și, respectiv, podul peste râul Prut.

Advertisements
  

2. Darea în folosință până la data maximă de 31.12.2030 a tronsonului Tg. Neamț- Tg. Mureș.

Indiferent de guvernele politice care își desfășoară activitatea, aceste date de mai sus reprezintă borne absolut obligatorii de respectat și de îndeplinit fără nicio abatere și fără nicio altă scuză sau întârziere!

În plus, din motive cât se poate de evidente, anumite secțiuni ale autostrăzii, cele care înregistrează deopotrivă trafic auto intens și multe accidente cu victime, cum este, spre exemplu, secțiunea Lețcani- Tg. Frumos, vor trebui finalizate înaintea altora.

Pe această cale, le mulțumesc colegilor mei social-democrați pentru susținerea comună, pentru dezbaterea și votul din Comisie. Încă o dată, noi, social-democrații, am demonstrat că avem soluții și capacitatea de a le pune în aplicare!

Mulțumesc reprezentanților societății civile ieșene pentru argumentațiile tehnice elaborate de specialiștii proprii, cu atât mai mult cu cât le-am utilizat la fundamentarea amendamentelor și au avut o importanță hotărâtoare.

Le mulțumesc tuturor pentru conlucrare.

Este în interesul întregii Românii ca regiunea Moldovei sa se dezvolte!

#deputatVasileToma & #Iasi & #Romania pentru #Oameni & pentru #Firesc

Deputat de Iași,

Advertisements

Secretarul Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură a Camerei Deputaților,

Vasile Toma

Advertisements
Advertisements

Related posts

Colegiul Tehnic C.F. „Unirea” din Pașcani este Centru de Pregătire Examene Cambridge

Redacția

Colegiul Tehnic C.F. „Unirea”, partener la o „porție de sănătate” din Proiectul TIRAMISU

Redacția

PREMII DEOSEBITE PENTRU ELEVII COLEGIULUI NAȚIONAL ”MIHAIL SADOVEANU” PAȘCANI LA CONCURSUL NAȚIONAL DE CREAȚIE LITERARĂ ”TINERE CONDEIE”

Redacția
Încarcă...