NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Dental Practice, servicii stomatologice în siguranță! (P)

Siguranța pacienților este cel mai important aspect pe care Clinica Dental Practice l-a respectat de-a lungul timpului. În situația actuală a răspândirii virusului COVID-19, echipa de medici garantează servicii stomatologice sigure, de calitate, sănătate reală și experiență excepțională.

Cât și cum se investește în igienizare și sterilizare este alegerea fiecărei clinici stomatologice. Deși există normative, fiecare stabilește cât este gata și își permite să investească într-un aspect care la prima vedere nu aduce bani ci doar îi cheltuie.De multe ori, din lipsa de informare, pacienții își fac alegerea doar după preț, ignorând alte aspecte foarte importante care stau în spatele calității.Indiferent de alegerea pe care o veți face referitor la tratamentul dentar și clinica dentară,asigurați-vă că se ține cont în totalitate (nu parțial) de regulile de sterilizare și igienizare în timpul și după fiecare pacient.Puneți întrebări, sănătatea și siguranța Dvs. sunt mai importante!De aceea, permanent investim in tehnologia de diagnosticare, tratamente, participam permanent la cursuri, iar personalul este specializat! Practic, studiem si invatam in fiecare an, pentru a fi in pas cu noile tendinte si pentru a oferi pacientilor conditii excelente de interventie si tratament, dar si sa se simta in siguranta!Putem da un exemplu, Centrul de RADIOLOGIE Dental Practice, din Pascani, care este singurul care asigură radiografii dentare și computer tomograf în stomatologie din Pașcani si asta pentru că ne pasă! Am ales să ne facem în continuare meseria, pentru a oferi pacienților și  cu urgențe stomatologice un tratament predictibil. Accesul în centru se face fara programare!. Suntem deschisi si dorim sa colaboram cu toate cabinetele de specialitate din Pascani. Centrul de RADIOLOGIE Dental Practice este accesibil tuturor!”Ne pasă de pacienți și suntem alături de toți cei care necesită tratament stomatologic de urgență!Echipa Dr. Nica Eduard Dental Practice 

Locație:

Pascani, zona deal, Str. Sportului nr. 8, bl. N9, vis a vis de Creșa de copii nr. 1 Siretul.

  

Contact:

În cazul unei urgente sau programari,  ne puteti contacta la 0232 743 400/ 0761 648 091 sau 0752121821 pentru Computer Tomograf 3D (CBCT) la Pascani.

Advertisements

Related posts

Grădina anexă aparținând Remar SA, achiziționată contra sumei de 110.000 euro de societatea EkySam

Marius Parteni

Tramvaiul de Pașcani e un succes, dar nu la Iași. La Timișoara!

Redacția

Produsele eco ale României iau calea exportului

Redacția
Încarcă...