NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Defecțiune rezolvată de ApaVital după un articol publicat de NewsPascani

După ce NewsPascani.com a scris despre o avarie la rețeaua de apă, operatorul regional a intervenit astăzi pentru a rezolva problema. A fost nevoie de implicarea jurnaliștilor pentru ca cei de la ApaVital să realizeze că la doi pași de sediul lor, apa izvorăște prin asfalt.

Din fericire, pentru cei care locuiesc pe străzile Grădiniței, Mihail Kogălniceanu și Crinilor, reparațiile făcute de cei de la ApaVital nu au necesitat întreruperea furnizării apei potabile.

NewsPascani.com a scris ieri că avaria era veche de trei zile și că situația fusese reclamată la dispeceratul operatorului regional de apă,  însă intervenția a avut loc după ce un locuitor al blocurilor din zonă ne-a semnalat această problemă la redacție, cu specificația că asemenea situații impun intervenții mult mai prompte.

loading...
Advertisements

Related posts

ȘEDINȚĂ DE CONSILIU LOCAL (27 Noiembrie): Facilități fiscale, rectificări bugetare și centru pentru servicii sociale (VIDEO)

Redacția

Licitație finalizată pentru turnarea unor covoare asfaltice pe străzile din Pașcani

Marius Parteni

Autoritățile din Târgu Frumos și managerul Spitalului de Urgență Pașcani se întâlnesc mâine pentru a discuta despre soarta unității medicale

Redacția
Încarcă...