NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Dediu de la PSD: ”Orașul este cel mai murdar din ultimii 12 ani”! Replica lui Rățoi: ”Spuneți-i domnului Ursu”

Un reprezentat al PSD în Consiliu Local a reclamat faptul că Pașcaniul este murdar. Este vorba despre consilierul Mihai Dediu, care în ședința legislativului local de la finalul săptămânii trecute, a acuzat că ”orașul este cel mai murdar din ultimii 12 ani”!.

”Iar cu privire la faptul că stă în stradă de 5 luni de zile, eu personal consider că face doar figurație. Concret, orașul este cel mai murdar din ultimii 12 ani”, a acuzat Mihai Dediu.

Precizarea a avut loc în contextul discutării oportunității înființării cabinetului viceprimarului, iar Cristian Rățoi i-a replicat scurt, social democratului, că de curățenia orașului se ocupă un membru PSD și că dacă este nemulțumit ar trebui să-i transmită directorului CLP Ecoserv, Leonard Ursu, să-și facă treaba.

”Domnul Dediu, este părerea dumneavoastră că orașul e murdar. Vreau să vă spun că serviciul este de legat domnului Ursu. În consecință, transmiteți colegului dumneavoastră de partid să-și facă treaba,” a replicat scurt Cristian Rățoi, viceprimarul Municipiului Pașcani.

  

Reamitim că salubrizarea străzilor, trotuarelor și a spațiilor verzi a fost delegată de fosta administrație condusă de Dumitru Pantazi, către CLP Ecoserv, al cărui director general este Leonard Ursu, fost consilier local al PSD.

Advertisements

Related posts

Taximetriștii sunt chemați la Primărie pentru actualizarea bazelor de date

Ema Roman

Recepție finală a lucrărilor de modernizare a stației de epurare

Teona Gherasim

Echipe formate din angajați ai Primăriei și PSA încep din 19 ianuarie acțiunea de citire a apometrelor

Marius Parteni
Încarcă...