NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Decizie definitivă:Curtea de Apel Iași l-a condamnat la peste 10 ani de închisoare pe tânărul care l-a înjunghiat pe Marian Grigore

Curtea de Apel Iaşi a decis, ieri, să îl condamne la nouă ani de închisoare pe Daniel Lungu, un tânăr de 23 de ani care a ucis un concitadin de 27 de ani, în urmă cu un an.

Judecătorii au menţinut astfel sentinţa primei instanţe, decizia fiind definitivă. Celor nouă ani de închisoare li s-a adăugat o altă pedeapsă, de un an şi 3 luni, pe care o primise Lungu în 2016, însă care fusese suspendată.

  

În motivarea primei instanţe, confirmată de cea de control judiciar, se arată că agresiunea în urma căreia Marian Grigore a murit a avut loc la mijlocul lunii iulie. Lungu şi Grigore se aflau acasă la Paşcani de doar câteva zile, ambii întorcându-se în ţară din străinătate, unde fuseseră la muncă. În seara de 15 iulie, cei doi se aflau la barul New Art Cafe din Paşcani, acolo unde au consumat băuturi alcoolice.

Cei doi s-au întâlnit afară având o discuţie mai aprinsă cu privire la un conflict pe care Lungu l-ar fi avut cu un văr de-al lui Grigore, câteva luni mai devreme. Discuţia nu a degenerat afară, ci după ce ambii s-au întors în bar.

„La un moment dat, victima s-a ridicat şi i-a pus mâna în gât inculpatului, dar şi-a retras-o foarte repede, fără a apăsa foarte tare. Enervat de insistenţa victimei, inculpatul Lungu Daniel a scos din buzunar un cuţit tip briceag, i-a deschis lama rabatabilă şi a lovit-o pe aceasta o singură dată în abdomen. Lovitura aplicată de inculpat a fost foarte rapidă, astfel încât nicio persoană de pe terasă nu a observat momentul în care inculpatul a lovit victima, sesizând doar faptul că victima Grigore Marian a căzut, cei prezenţi crezând iniţial că i s-a făcut rău”, se arată în motivare.

articolul integral pe www.ziaruldeiasi.ro

 

Advertisements

Related posts

O victimă din accidentul de la Ruginoasa, în stare gravă. A fost transportată cu elicopterul SMURD la Iași

Oana Cordoneanu

Un șofer din Pașcani a produs un accident cu victime la Suceava

Redacția

De meserie protestatar: Pășcăneanul care s-a urcat pe blocul G2 din fața Primăriei, a recidivat

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site