NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

De săptămâna viitoare, pășcănenii pot ridica de la seră florile solicitate

Pășcănenii care au spirit gospodăresc, imaginație, și doresc să-și amenajeze spațiul din fața blocului, sunt ajutați de administrația locală. Cetățenii care au depus cereri la Primărie pentru a solicita flori, începând de luni, 17 mai, vor fi contactați telefonic pentru a se prezenta la Serviciul Sere. Anunțul a fost făcut de viceprimarul municipiului Pașcani, Cristian Rățoi, în cadrul emisiunii ”În Obiectiv”.

”De pe 17 mai, toți cei care ați solicitat flori prin cererile pe care le-ați depus la Primărie, le veți primi de la Serviciul Sere. Veți fi contactați telefonic, iar în funcție de ce suprafață ați menționat, veți primi florile”, a declarat viceprimarul Cristian Rățoi.

Viceprimarul Cristian Rățoi a mai menționat că florile au fost cultivate în serele administrației locale, peste 112.000 de fire, în mai multe etape.

Spațiul verde din fața blocului poate deveni un loc de recreere, dacă există și un pic de interes. În mai multe cartiere din Pașcani, locatarii au amenajat  aceste zone, însă pot beneficia și de florile oferite de Serviciul Sere, în urma unei cereri depuse. 

  

Mână de la mână, cetatenii din unele blocuri s-au pus pe treabă imediat ce primăvara și-a făcut simțită prezența, pentru a înfrumuseța cu cât mai mult posibil locul pe unde circulă zilnic sau unde ies copiii la joacă.

Advertisements

Related posts

CLP Ecoserv prezintă imaginea unui Pașcani curat, ilustrată printr-o fotografie cu zgârie-nori

Răzvan Grecu

Doi consilieri locali vor referendum pentru tranșarea problemei ApaVital!

Marius Parteni

Posibile inundații în județul Iași. Avertizarea este valabilă până spre miezul nopții

Redacția
Încarcă...