RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

De Paşte, toate drumurile duc la mare: CFR Călători a anunţat că va introduce legături cu trenuri directe din țară spre litoral

În minivacanţa de Paşte toate drumurile duc la mare! CFR Călători a anunţat ieri că românii din toate colţurile ţării vor avea legături directe spre litoral, începând cu 30 aprilie.

CFR Călători a anunțat luni că va introduce legături cu trenuri directe din țară spre litoral în minivacanța de Paște.

De asemenea, compania suplimentează cu vagoane trenurile către cele mai solicitate destinații. Astfel, în perioada 30 aprilie – 4 mai, CFR Călători va asigura, în plus faţă de trenurile existente în programele de circulaţie, legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi / Suceava, Timişoara Nord, Arad, Craiova, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov spre Constanţa și staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia.

Mai mult, incidenţa este în municipiul Constanța, pentru ultimele 14 zile, este de 3,75 cazuri la mia de locuitori, în scădere față de ieri când a fost raportată incidența de 4,1 de cazuri la mia de locuitori. La nivelul județului Constanța, incidența este de 2,85 cazuri la mia de infectări, în scădere față de ieri când a fost 3,04 infectări la mia de locuitori.

  

Astfel, municipiul Constanța a scăzut sub pragul de 4 cazuri la mia de locuitori și vom putea scăpa de restricțiile de weekend. Constatarea pentru ieșirea municipiului de sub restricții de se va face la final de săptămână. Având în vedere că incidența la nivel de județ a scăzut sub 3 cazuri la mia de locuitori, vom scăpa și de restricțiile specifice pentru zona roșie.

observator

Related posts

Viața în scaunul cu rotile, un chin în plus pe străzile din Pașcani. Mesaj către edilii locali: “Să facem un schimb de experiență” (VIDEO)

Teona Gherasim

A stat patru zile în beci după ce a suferit un accident vascular cerebral

Oana Cordoneanu

Populaţia activă din România dispare văzând cu ochii. INS confirmă dezastrul

Redacția
Încarcă...