RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

De ce sunt diferențe majore între sondajele privind alegerile europarlamentare ANALIZA

Un sondaj recent realizat de AtlasIntel, la solicitarea Digi24, plasează Alianța PSD-PNL la 31,6% intenție de vot la alegerile europarlamentare, în timp ce o cercetare publicată de CURS, la finalul lunii martie, prezenta PSD-PNL la 53%.

Diferențe majore între doua sondaje de opinie. Foto: Mediafax

Diferențe majore între doua sondaje de opinie. Foto: Mediafax

Alianța PSD-PNL ar obține, la alegerile europarlamentare din iunie, 31,6% din voturi, fiind urmată de Dreapta Unită, cu 24,6%, și de AUR, cu 19,9% intenție de vot, potrivit unui sondaj online realizat de AtlasIntel, la solicitarea Digi24.

  

Pe următoarele locuri se află SOS România (partidul fondat de senatoarea Diana Şoşoacă), cu 8% intenție de vot, UDMR, cu 4,9%, REPER (formațiunea fondată de Dacian Cioloș), cu 3,3%, PRO România (partidul lui Victor Ponta), cu 3%, PUSL (deținut de Dan Voiculescu, avându-l președinte executiv pe Cristian Popescu Piedone), cu 2,4%.

Sondajul a fost realizat în perioada 5-9 aprilie pe un eșantion 1.764 de respondenți, prin metoda „recrutare digitală aleatorie”, și are o marjă de eroare de +-2%. 

„AtlasIntel este singura companie de sondare a opiniei publice pe canal exclusiv digital cu nota “A” în clasamentul FiveThirtyEight. În ciclul alegerilor prezidențiale din 2020 în SUA,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Cine este Stela Halichidis, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța care a spus imediat după tragedie că “nu era nimic în neregulă”: Conduce unitatea medicală de 12 ani, din vremea lui Radu Mazăre

Redacția

Ultimă oră: 217 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus! Dosar penal pentru cei ce nu respectă regulile de izolare!

Redacția

Toate fețele lui Macron. Cum a trecut de la extaz la agonie la finala din Qatar

Redacția
Încarcă...